Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cos ta wrozka do du... bo tylko Ty agus dzisiaj bylas![]()

Czesc wszystkim! Postanowilam dolaczyc do was dziewczynki, poniewaz w marcu wracam do Anglii, a konkretnie bede mieszkac w Londynie. Jak narazie przebywam w Niemczech i jestesmy w pierwszym miesiacu staranek. Za 2 dni powinnam miec owulke. Denerwuje sie bardzo. Macie moze jakies namiary na dobrego polskiego gina w Londynie? Na pewno sie przydadza. Dzia ;-)

) Widze że strasznie tu cichutko na forum sie zrobiło. Od mojego ostatniego posta niewiele stron przybyło, w sumie dla mnie to dobrze bo nie miałam zbyt wiele do nadrobienia;-) Ale duzo dziewczyn przestało pisać, w sumie je rozumiem, ale fajnie by było gdyby wróciły
Chyba sobie odpuściłam... czekam jeszcze tylko na ten wtorek żeby potwierdzic dwu letni wyrok....:-( a moze w koncu pozytywnie mnie zaskoczą???? było by miło
Przykro ze musiałas stracic 2 fasolki zeby odkryli ten konflikt krwi, Ci lekarze tutaj sa doniczego
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, teraz wiadomo gdzie problem i co najważniejsze wiadomo jak temu zaradzić, wiec głowa do góry teraz juz będzie wszystko dobrze
Trzymaj się i wracaj do sił:-)