reklama

Staraczki na Wyspach

Cześć dziewczyny! Właśnie dołączylam do forum i bardzo się cieszę, że jest osobny temat dla Wyspiarek :-) Staramy się z mężem o fasolkę dopiero drugi cykl ale mam nadzieję, że niedługo się uda... Pozdrawiam!

reklama
Powodzenia :)

@ nadal nie mam, ale testowałam w niedziele [ temp. wtedy jeszcze 37,1 ] i negatywny. Jeszcze wyliczyłam, biorąc pod uwagę najpóźniejszy dzień owulacji i najdłuższa fl, że mogę dostać @ dziś :D więc czekam.
Weekend spędziliśmy na plaży, upał straszny i jak nas zjarało ^^
A dziś potwornie się czuję, jakieś paskudne choróbsko się przyplątało bo ledwo funkcjonuje. Mała już całkiem dobrze :)

Witajcie kochane:-D

Widze ze watek w koncu sie troche rozruszal i pojawily sie nowe osoby:-) U mnie wszystko w porzadku.Pomalu robie przygotowania na nowego czlonka rodziny i az nie moge uwierzyc ze pozostal mi jeszcze tylko miesiac:szok: Strasznie ten czas szybko leci.Dominik jak narazie podczas rozmowy o braciszku jest zadowolony i chetny do pomocy.Wieczorami jak sie przytuli do mnie to dostaje kopniaki od brata i chyba tylko na to czeka bo chwila moment i synek spi:-D Tak pozatym to nic nowego u mnie sie nie dzieje,pogoda jest piekna wiec cale dnie spedzam w ogrodzie i sie relaksuje;-)

Lilith-Trzymam kciuki aby @ nie nadeszla i abys byla kolejna osoba z brzuszkiem:-D

Witajcie
Widze ze sie pokazalam to reszte gdzies wcielo:crazy:

Lilith-Szkoda ze @ przylazla,mam nadzieje ze kolejny miesiac okaze sie owocny:tak: Co do zdjecia brzuszka to musze swojego M zmotywowac bo nie ma kto zdjecia zrobic:-(

carotta, witamy w Naszym gronie :)
LILITH,szkoda, że wrednota przyszła ;/

KAMA, miło Cię widzieć :) Ale ten czas leci, już za niedługo troje maleństwo będzie z Tobą.
Czekamy na zdjęcia.

reklama
Wstawiam wam zdjecia mojego brzuszka w 36 t.c :-D Zrobione samej wiec mam nadzieje ze was zadowole takimi:-p Mam nadzieje ze kolejne zdjecia bede wstawiac juz Alexa:tak:

Załączniki

• DSCF4622.jpg
    DSCF4622.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF4619.jpg
    DSCF4619.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry