reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Cześć Dziewczynki!
Dawno mnie nie było na forum, ale już jestem. Pogoda taka piękna, ze każdą wolna chwile spędzam na świeżym powietrzu a nie przed komputerem.
Wracam do gry :) Wczoraj miałam zastrzyk wyciszający ... więc teraz czekam na @, całą górę tabletek i czopków, kilka skanów ... oraz transfer mojego mrozaczka :) Mam nadzieję, że teraz się uda!
Trzymajcie się i cieszcie piękną wiosną!

Kama - Świetnie się prezentujesz ( Ty i Twoj brzuszek) !!! Prześli nam trochę ciążowych fluidów ... to może reszta dziewczyn też będzie mogła wstawić taki fotki za jakiś czas :)

Dzieki dziewczyny za mile komentarze.Tak szczerze to nawet nie napisze wam ile przytylam bo sie nie wazylam:-p Ale widze po sobie ze wszystko poszlo w brzuszek:-D

Przesylam wam troche fluidkow bo czesc sie upomina a tak poza tym to juz dawno nie wysylalam i widze ze jak do tej pory zadna nie dolaczyla do mnie:-(~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trzymajcie sie kochane i korzystajcie ze slonka:tak::-)

Kama - dzieki za fluidki, mam nadzieje, ze beda baaardzo zarazliwe dla nas wszystkich.

Megan - czesc, i dzieki za kciuki, przydadza sie :)

Dziewczyny, mam pytanie: zna ktoraj jakiegos dobrego prywatnego ortopede na wyspach?

Oblalyscie kogos w ten lany poniedzialek? Ja sie zaczailam na mojego M, ale niestety wiecej wody przyjelam ja niz on :)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za gratki:-D

Nawet nie wyobrazacie sobie jak sie ciesze ze synek jest juz z nami:tak: Porod byl 3/05 szybki i nie spodziewany,rano dostalam skorczy a wieczorem przed godz 18 synek byl z nami:-D Bylo troszke problemow bo maly mial zbyt wysoki dwutlenek wegla oraz niski poziom cukru ale juz po 2 godz. wszystko wrocilo do normy.Okazalo sie ze Alex byl glodny i trzeba bylo go nakarmic:-D:-p Dominik jak na razie jest szczesliwy ze ma w koncu braciszka i wszystko by chcial robic kolo niego.Co do Alexa to nie ma z nim problemow,przespi mi prawie cala noc i budzi sie tylko na jedzenie.W ciagu dnia to samo wiec mam czas spokojnie sobie odpoczac i dojsc do siebie:tak:

reklama
Hej dziewczyny:-)
Mozna do Was dolaczyc??;-)
Właśnie z mężem się staramy o drugiego dzidziusia:tak:
Mamy juz synka, który dzisiaj kończy 1.5 roku:tak:
(z Nim to udało sie za pierwszym razem:))
teraz za nami juz 1 cykl, w srode mam dostac @, mam nadzieje, ze nie przyjdzie...
ale jakies dziwne mam przeczucia, ze tym razem sie nie udalo za pierwszym razem:(
Mam nadzieje, ze sie myle.
Zycze powodzonka wszystkim starajacym sie :tak:
Kama Gratulacje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry