reklama

Staraczki na Wyspach

Jak się tylko rozgląda i nie płaczę to śpij spokojnie. Chyba, że później musisz i tak wstawać do karmienia. Ale dla bobaska i tak warto się poświęcić choćby dla kilku lat nieprzespanych nocy :D

Dominik od przyszłego roku do szkoły, tak? Receptiona chyba zaczyna?

reklama
Masz racje Lilith:tak: Dominik juz od wrzesnia do szkoly.Na szczescie dostal sie do katolickiej na ktorej nam bardzo zalezalo:-D W kwietniu razem z mezem jak glupki wyczekiwalismy listonosza kiedy miala nadejsc decyzja:-D

hej:-)
testowalam, testowalam:tak: i tak jak przypuszczalam, jedna kreseczka:-(
ale jestem dobrej mysli, nie tym razem to nastepnym:-)
nie zawsze udaje sie za pierwszym razem, co nie??;-)

(po ciuchu mam nadzieje, ze pierwsze dziecko za pierwszym razem, drugie za drugim:-p)

Kama ale sliczne te Twoje chlopaki:tak:

Bez względu na to kiedy miałoby się udać, to najważniejsze by się udało :D Dobrze, że się nie przejmujesz. A @ się spóźnia??

Kama moja już od przyszłego roku 1 year :D A nie wiem czy wiesz, poszła do szkoły nagle.. we wtorek zadzwonili w czwartek już została pierwszy raz. Jednak jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Choć nie powiem, czasem ciężko było.
Fajnie, że udało się do szkoły takiej jakiej chcieliście. Nam też się tak udało [ choć myśleliśmy, że pójdzie dopiero od września ]tyle, że Jud nie do katolickiej.. i tak by jej nie przyjęli :)

@ mialam dostac dzisiaj:tak: pewnie jutro nadejdzie bo test na pewno by juz cos pokazal, chyba że nie:-D
masz racje, wazne zeby sie udalo:-) pozyjemy, zobaczymy...
Nie przejmuje sie, na razie na spokojnie podchodze do tego, nerwy nic nie dadza:-(
chyba zeby sie to przedluzalo w nieskonczonosc ale mam nadzieje ze nie;-)
chcialabym, ze Kubus mial braciszka albo siostrzyczke:tak:

To bardzo dobre podejście :)
Choć różnie to bywa.. raz udaję się od razu później trzeba niestety poczekać dłużej.

A dziś jak? ;> przylazła?

LILITH wiem, wiem ale na razie nie chce nawet myslec, ze mogloby byc tak ze trzeba bedzie Bog wie ile czekac a co bedzie to czas pokaze:-) jestem dobrej myslil, pozniej bede sie martwila.
Przylazla:wściekła/y: dobre mialam przeczucie:tak:
strasznie tutaj cicho, co nie??

No to nowy cykl i nowe nadzieję :) Dobrze, że masz cykle regularne to wiesz kiedy mniej więcej Twoje dni się zbliżają najlepsze na staranka :D

Cicho niestety.. tak już od dłuższego czasu. Niestety dziewczyny się nie odzywają, pojęcia nie mam dlaczego a i ciekawa jestem czy któraś już II kreseczki zobaczyła :)

Witajcie

Dzisiejsza nocka minela mi spokojnie i synek przespal prawie cala:-D Jedynie budzil sie na cyca i spal dalej:tak: Macie racje juz od dlugiego czasu jest tu spokojnie,nawet agnieszke gdzies posialo a zawsze wpadala chocby sie przywitac:-(

Lilith-Fajnie ze twoja juz do szkoly chodzi.Masz pol dnia spokoju:tak:Ciesze sie ze tak szybko sie zaklimatyzowala i juz jest dobrze.Ja sie troche obawiam jak bedzie z Dominikiem bo ma swoich przyjaciol w przedszkolu a oni niestety nie beda z nim chodzic do reception:-( Mam nadzieje ze szybko sie zaklimatyzuje i znajdzie nowych przyjaciol:tak:

polaa-Bardzo podoba mi sie twoje podejscie.Nie ten cykl to bedzie nastepny i tak do skutku az bedziemy ci gratulowac dwoch kreseczek.Czas szybko leci i ani sie obejrzysz a bedziesz testowala znowu:tak:

reklama
LILITH no teraz na szczescie regurlane, bo wczesniej to byla tragedia:/ przed ciaza z Kubusiem to w ogole mialam @ jak sie jej chcialo przyjsc, po porodzie po 4 miesiacach zalozylam implant, wyciaglam Go w listopadzie po 8 miesiacach i od tej pory mam jak w zegarku na szczescie ;)
Kama super, ze tak ladnie spi Ci synus;) moj na szczescie jak byl malutki tez ladnie spal i w sumie ma tak do dzisiaj, chodzi spac po 19, przed 20 i spi niekeidy do 10 rano:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry