reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie dziewczynki:-)
Nie było mnie dość długo, ale mniej więcej przeleciałam wszystkie posty i nadrobiłam troche zaległości;-)
Widzę że tu wciaz niewiele się dzieje i zafasolkowanych tez brak-niestety:sorry:
KAMA wielkie gratulacje, masz ślicznego synka, niech się zdrowo chowa:-D
AGA z tego co kojarzę to jakos nidawno mieliście zacząc staranka dobrze pamiętam??? czekam na wieści i trzymam mocno kciuki:tak:
LILITH jak tam u Ciebie kochana, co słychać???
Megan_ek widzę że wciąż walczycie, trzymam za Was mocno kciuki:-)
I oczywiście witam nowe staraczki które doszły podczas mojej nieobecności, trzymam za Was kciuki:tak:
Pozdrawiam!!!

reklama
Ale cisza..
Nie było mnie kilka dni, Judik wczoraj miała urodziny, wielka ekscytacja oczywiście :D

Roxii w końcu się odezwałaś, a reszta dalej milczy..

Dziękuję :)

To może pisz też na jakimś innym??
Jest też ogólny dział dla mam z UK, ja tam osobiście nie piszę.. to nie dla mnie ale niektóre dziewczyny stąd tam teraz siedzą :)

wiem, że jest taki dział:tak:
kiedys tam cos napisalam :-)

ja pisze caly czas w listopadzie 2009:tak:
a jak tam imprezka urodzinowa Coreczki?

Impreza jak impreza.. dopiero po 4 była w domu ze szkoły, czekałyśmy na tate i wtedy tort z prezentem. Była zadowolona tylko szkoda, że urodzinki w taki dzień w tygodniu wypadły. No i pogoda tragiczna.
Za to w weekend jedziemy z mała na wycieczkę i do różnych centrum dla dzieci, będzie zadowolona.
W szkole też jej małą imprezkę zrobili :)

No nic, zmykam zaraz po nią :D

Faktycznie straszna cisza tutaj, szkoda że dziewuszki tak mało sie odzywają:sorry2:
LILITH wszystkiego najlepszego dla córeczki, a z wycieczki napewno sie ucieszy:tak:

Witajcie

Gdzie sie znowu wszystkie podzialyscie ??Juz mi sie tu meldowac:angry:

Wpadlam sie zameldowac ze zyje i wszystko u mnie dobrze:-D Dzisiaj wyjechal kuzyn ktory siedzial u nas od czwartku,troche go wykorzystalismy i posprzatalismy w szopie na ogrodzie:-p Jutro niestety powrot do rzeczywistosci.Kuzyn wyjechal,maz do pracy a ja pozostaje sama z dwojka dzieci.Mam nadzieje ze dam rade i przezyje spokojnie jutrzejszy dzien:-p

LILITH-Jak tam wycieczka? Pewnie wam sie udala?

reklama
Melduje, ze zyje. Jutro podchodze do frozen embrio transfer. Mam nadzieje, ze sie uda, a jak nie, to trzeba bedzie zaczynac wszystko od nowa. Pozyjemy - zobacczymy. Trzymajcie za mnie kcuki. Pozdrawiam Was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry