reklama

Staraczki na Wyspach

agnieszka - gdyby tak było, to nie zdziwiłabym się, bo przez poprzednie dwa cykle nie miałam owulacji (po odstawieniu tabletek), ale myślę, ze jest jeden dzidziuś, myślę, ze jakby były dwie fasolki, to pierwszy test wyszedłby juz wyraźniejszy, bo hormonku wydzielałoby się więcej...

reklama
witajcie dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie stramy sie z mezem juz 2 lata o 2 dzidziusia niestety wykrto u mnie pco endokrynolog przepilasa mi tableetki na poprawe owulacji clomiphene citrate jestem po 1 cyklu tabletek @@@@ nie ma choc juz po terminie ale test ciazowy paskowy negatywny ,brak juz nadzieji ciagle ktoras kolezanka zqachodzi w ciaze na ulicy same kobietki w ciazy albo z maluszkami xyv mi sie nie chce :-(:-(

PS dziewczyny jak jutro bede miec wiecej czasu napisze Wam o pasku SW Dominika slyszalyscie o tym cos??

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :)

Dawno mnie tutaj nie było, nie wiem czy mnie pamiętacie :)

Katrina gratulacje :tak:
gwiazdeczka nadzieja umiera ostatnia Kochana ;)
zycze powodzenia!!

a u mnie dzisiaj 18 dc, zobaczymy co będzie :-)

Hej dziewczyneczki! Wróciłam!!:-)
W końcu mam internet, co prawda narazie taki bezprzewodowy pożyczony od kolezanki ale zawsze coś:tak: na stałe łącze musimy czekac do 17 października :baffled:
Tak jak wcześniej pisałam w poniedziałek mieliśmy wizytę w klinice. Jestem z niej bardzo zadowolona i w końcu wiem coś więcej. IVF będziemy mieli juz w styczniu 2012:-D:-) teraz na wizycie robili mi usg dopochwowe i pobrali krew ode mnie i od M na hiv i żółtaczkę, wyniki za miesiąc. Ale wizytę będziemy mieli 15 listopada i wtedy poznamy wynik i oczywiście M znow musi oddać próbkę nasienia żeby skontrolowac czy coś się zmieniło na lepsze lub gorsze. Pani doktor także tłumaczyła nam na czym cały ten zabieg będzie polegał, co będa robic i jak to wszystko bedzie wyglądało. Tak więc w grudniu zacznę brać hormony a w styczniu zabieg :-) Trochę się boję bo z tego co mówiła wygląda to dosć przerażająco ale cieszę się bardzo, chyba nie ma rzeczy której bym nie zrobiła żeby tylko doczekac się dzidziulka:tak: Ogólnie jestem zadowolona z wizyty i baaaardzo się ciesze że to juz niedługo oby się tylko udało. Jak narazie biorę wiaminki takie dla kobiet w ciazy i staram się rzucić palenie:baffled: Muszę się w końcu zmobilizować i skończyc z tym cholerstwem:-p:tak:
Poza tym wszystko ok, 17 pażdziernika lecę do Polski na 10 dni i w końcu ściągną mi aparat ortodontyczny z czego również się bardzo cieszę:-) Takze u mnie jak narazie same dobre wiesci oby tak dalej;-)
Gwiazdeczka nie łam się bedzie dobrze, trzeba wierzyć, trzymam kciuki!
Co do tego paska Sw Dominika to słyszałam o nim a nawet go mam w domku, dostałam go od naszej koleżanki z forum Zuzi. Sw Dominik jest patronem kobiet w ciąży i kobiet starających się o potomstwo, zamawia się go w jakimś klasztorze ale nie pamiętam w jakim:dry: Niestety wstyd sie przyznać, ale nie nosze go ze sobą (a tak się powinno) a modlitwe zmówiłam moze raz, moze dwa:zawstydzona/y: Jeszcze niedawno tez byłam załamana i nie wierzyłam że cokolwiek moze mi pomóc, więc leży sobie w szufladzie:sorry2:. Ale jak to mówią wiara czyni cuda więc myślę że warto spróbować:tak:
Aga co tam u Ciebie???
Katrina jak się czujesz???

Roxii nie ma sie czego bać:),Będzie dobrze, Ja właśnie dzisiaj miałam usg, w sobote zaczynam brać tabletki a 17 ostatni zastrzyk i moje eskimoski zostana zabrane z zimowiska:):). i transfer:) moze tym razem sie uda:). A tak wogule to kot mi zaginoł tydzien temu. Ale teraz smutno w domu. W dotatku zamiast odpoczywac, to ja wale nadgodziny ile sie tylko da, a moja połowa odpo czywa. W sobote po urodzinach sprzatał i i wypuścił na palca pojemnik z pustymi butelkami. paznokieć strzaskany, kość uszczerbana i jeszcze mu skóra pękła że mięso mu widać. I w czoraj poleciał do polski w japonce :):):). no przynajmniej zaoszczedzi urlop :)

reklama
Roxii witaj kochana ale super że wizyta udana!cieszę się razem z Tobą:)
Czekamy więc do wizyty w listopadzie a potem na zabieg w styczniu.Wszytko będzie dobrze,jestem z Tobą :tak:
A co u mnie...wszystko ok.Pogoda cudna więc staramy się wykorzystywać to na wszystkie sposoby i dlatego wzięliśmy sobie z M na piątek czyli dziś urlopy aby spędzić trochę czasu razem :tak:;-) a w sobotę po moich zajęciach ruszamy na małą wycieczkę "na safari" chcemy zrobić synkowi niespodziankę za to ze grzecznie i pilnie chodzi do szkoły:)
Poza tym praca,dom,rodzina itd.dużo tego...:)

Magdalena zwolnij trochę...:)
Ty zabiegana tak samo jak i Ja...heh!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry