reklama

Staraczki na Wyspach

Halo, halo co tu taka cisza???:szok:
Dziewczynki żyjecie?
Ja juz myślami jestem na urlopie :-p jeszcze tylko tydzień pracy i w nastepny poniedziałek lecę do Polandii na 10 dni :-) Już niemoge się doczekać:tak:
A co tam u Was kochane???

reklama
Halo, halo co tu taka cisza???:szok:
Dziewczynki żyjecie?
Ja juz myślami jestem na urlopie :-p jeszcze tylko tydzień pracy i w nastepny poniedziałek lecę do Polandii na 10 dni :-) Już niemoge się doczekać:tak:
A co tam u Was kochane???
Roxii cześć:))
Jeśli chodzi o mnie to u mnie wszystko ok :-)
Lepiej pisz co u Ciebie kochana!ale Ty masz dobrze z urlopem w pl ahhh :rolleyes2:

Urlopy, L4 ... ale macie fajnie. Ja do pracy chodzę, ale czasami tak mi się nie chce, że też myślę o L4 :)
Jak mi naprawdę ciężko, to się pocieszam tekstem: Byle do Świąt :-D.
A właśnie zostajecie na święta w UK czy lecicie do Polski?
Gwiazdeczka - powodzenia!!!

Ja miałam az jechać w przyszłym roku w lipcu ale że otworzyli mi w końcu połączenie do mnie i były tanie bilety to lecimy na tydzień. W pracy mamy i tak wolne wiec tydzień z zrodzinką będzie. zobaczę moja siostrzenice, mała ma 18 mce a ja dopiero na żywo widziałam ją 2 razy, jak miała 2 miesiace a potem jak miała rok:).

agnieszka kk dziekuje choc nie wierze ze sie uda bo dwa lata nic sie nie udalo ale moze po tych tabletkach a na urlop jedziemy do pl w kwietniu na swieta a odliczam tak dlatego ze jak tu sie nie uda to zaczynam sie leczyc w pl :tak:zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry