Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym że tu tak jak juz wcześniej pisałam wszystko strasznie długo się wlecze, ale jak widać nie wszędzie w każdym mieście jest inaczej.Ale jest jedno ale żeby iść do GP z problemem niepłodności trzeba się starać o dzidzię co najmniej rok czasu. Bo po takim czasie parę uznaje się za niepłodna i wymagającą badań i leczenia, wcześniej nic Ci nie zrobią powiedzą to co ja- cierpliwości;-) Ale zawsze możesz iść do lekarza i nakłamać że staracie się już rok, wtedy skieruje Ciebie i męża/partnera na badanka. Także jak bardzo sie niepokoisz to zawsze możesz iść i ściemnić, ale moim zdaniem powinnaś jeszcze trochę poczekać i dać szanse naturze 

nie ja. Tak sie tylko zwiadowczo pytam. 

Ja Tobie równiez tego życzę i każdej starającej się dziewczynie bo wiem jai to ból nie móc miec dzieci. U nas diagnozę postawiono dosyć szybko. Mój M ma słabą armię, plemników jest bardzo malutko i do tego wolno się ruszają
Badania nasienia są jednymi z pierwszych badań i dlatego szybko wiedzieliśmy co jest nie tak. Ale niestety nie ma żadnego leku, kuracji która mogłaby mu pomóc, lekarze nie potrafią znaleźdź przyczyny. Niby wszystko jest wporządku i powinno działać a jednak tak nie jest. Także u nas nie było nawet szans nawet na jakiekolwiek leczenie. Pozostało nam czekanie albo cud...
ale lekarze zrobia tak zeby bylo dobrze, jestem pewna no a moze pozniej bedzie mogl 'dopracowac' dzidziusia ;-)