Jola G - przykro ze @ przyszla - wiem ze nie wazne ile sie kto stara i tak zawsze jest przykro... mam nadzieje ze wkrotce zobaczysz swoje dwie kreseczki, tak jak zreszta i reszta dziewczyn...
Witaj Edith - tak jak dziewczyny ci juz odpisaly pierwsze co musisz sie udac do swojego GP - tylko on cie moze skierowac na dalsze badania... 7 miesiecy to jeszcze nie tak dlugo ale jesli chcesz juz zaczac dzialac to najlepiej powiedziec u GP ze staracie sie juz rok. Wtedy dostaniesz skierowanie na podstawowe badania no i do kliniki badania nieplodnosci... tak jak dziewczyny pisza stasznie dlugo to tu wszystko trwa....
Aniolkowa.mama widze ze @ sie spoznia...wiem wiem ja juz tez rozne wersje przechodzilam wiec tez wole sie juz nie nastawiac. (po cichutku tylko kciuki zacisniete
Noelka to dziwne ze nic nie chca zrobic z tym twoim cyklem, no przeciez kurcze zeby od stycznia @ nie przylazla?? Wiesz odnosnie tego castagnusa to prawda ze reguluje cykle ale ja bym jednak zaczekala az faktycznie @ przyjdzie bo tak to czasem jeszcze bardziej sobie rozstroisz wszystko.... a jesli chodzi o prywatna wizyte to moze faktycznie warto sprobowac tyle ze ja bym jednak jeszcze poczekala na ta wizyte w klinice no bo jednak skoro do tego czasu bedziecie przebadani to beda mieli wszystko czarno na bialym i beda musieli podjac jakas decyzje... u nas bylo tak samo najpierw porobili wszystkie badania i jak juz to mieli to wiedzieli w czym problem no i powiedzieli ze pozostaje invitro wiec wpisuja nas na liste... wydaje mi sie ze wlasnie na nastepnej waszej wizycie powiedza wam co dalej takze moze warto poczekac...
A z tymi blizniakami to mysle podobnie jak Aniolkowa.mama - moze odstawisz mysli o starankach na bok i samo przyjdzie...chociaz ja to jestem inna i mnie by chyba strasznie bolalo opiekowanie sie takimi bobasami wiedzac jak sama pragne miec takie.... ale w sumie jeszcze zalezy kim jest ta osoba ktorej zamierasz pomoc bo na przyklad wiadomo dla mojego braciszka to bym wszystko rzucila i zaraz poleciala mu pomoc, wiec jesli dla ciebie jest to tez wazna osoba i ta osoba na to zasluguje to chyba nie ma sie co wahac....
Aniolkowa pytalas co u mnie?? - Walcze z przeziebionym pecherzem - kurde jak mnie to wkurza i meczy... raz sobie przeziebilam i teraz byle co to wraca( kazdu kto to mial wie jakie to paskudztwo) No ale M pojechal mi dzisiaj po taki lek wiec powinno przejsc... poza tym pomalu przygotowuje sie do wielkiej urodzinowej imrezy dla mojego M. Obiecalam ze 30-stke zrobie mu taka z hukiem wiec juz obmyslam co i jak i kupuje wszystkie gadzety

Szukam tez oferty na wakacje ale nie moge sie na nic zdecydowac...
Dobra ale sie rozpisalam uciekam... buziaki