Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a takie ćwiczenia na brzuch nie szkodzą ewentualnej fasolce,
bo jakby nie było to jest konkretny trening brzucha i cały brzucho pracuje
Cześć dziewczyny!!! Jestem nowaMieszkam w Galway-Irlandia. staram sie i staram o fasolkię
Powodzonka dla starających się i gratulacje dla przyszłych mamusiek
MELLISA dziękuje bardzo za odpowiedź czy uwazasz,że te tabletki powinnam zacząć łykać czy poczekać jeszcze, chociaż nie wiadomo jak długo???
>
jeżeli chodzi o luteine o ktorej wspominałam to lekarz musi ci ją przepisać, raczej sama nie powinnas brac, zreszta chyba i tak jest na recepte. pisałas ze jedziesz do Polski to nie martw sie tam pójdziesz do lekarza i wszystko sie wyjaśni.U nas w miarę ładnie chociaż jakieś chmury nadchodzą, ciekawe gdzie to najbardziej upalne lato w UK od kilku latżyjecieczy was zalało w nocy? też tak u was lało? kalosze w końcu kupię
![]()

Powodzenia w testowaniu, ja jeszcze tydzień się wstrzymam z testami i też się napaliłam choć miałam tego nie robićCzesc dziewczyny.
Pisalam tu wczesniej za zamierzamy sie starac o dziecko w sierpniu ale jakos tak wyszlo ze nas wzielo wczesniej i juz po pierwszych starankach :-)
Za 4 dni do PL i tam 27 czerwca testowanko.
Powiem wam ze sie napalilam strasznie![]()
.

Badanie nasienia moj bedzie robil prywatnie w polskim laboratorium na neasden . Koszt 50f.podaje stronke tam masz cennik i wogole ...oczywiscie jezeli jestes z londynuno ja byłam u GP jak się zaczęliśmy starać, i ciekawe czy mają to wszystko zapisane, bo bym też ich trochę pokręciła.
Chociaż za miesiąc jadę do PL więc wszystkie badania zrobię.
Słuchajcie a jak się nazywa to badanie, które muszą robić panowie, na sprawdzenie żołnierzyków? Bo się zastanawiam czy mojego nie wysłać od razu, byłoby z głowy.