Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
Aga polukałam na twój flog i widze ze lubisz wycieczki. Byłaś na Snowdoni, a można powiedzieć ze to moje strony. Gdzie mieszkasz w uk jesli moge zapytać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh te przeprowadzki, naprawdę Ci współczuję bidulko
Niesadze żeby zmeczenie miało wpływ na działanie leku, w sumie lepiej że ta przeprowadzka tearaz a nie potem jak bedziecie sie starać, bo wtedy mogłoby to miec negatywny wpływ na fasolkę, ale teraz myslę, że to bez róznicy, lek ma działac i już
powodzenia tam życze i odezwij sie czasem jak znajdziesz czas i sie zadomowisz;-)
a robiłaś test?? jesli nie jestes w ciązy to owulki w tym cyklu raczej napewno nie było skoro tak Ci sie spóźnia
trzymam kciuki za wizytę w klinice i daj znac jak poszło
Powodzenia w budowie domku ;-)Magda razem z mężem i młody staramy się podróżować jak najwięcejAga polukałam na twój flog i widze ze lubisz wycieczki. Byłaś na Snowdoni, a można powiedzieć ze to moje strony. Gdzie mieszkasz w uk jesli moge zapytać?![]()

Aga ma racje zrób test i będzie wszystko wiadomo, 12dpt to już czuły test powinien wykryc ciąże. Trzymaj się tam, trzymam kciuki i życze powodzenia:-)
na jaki tym razem????wiem wariatka jestem ale mąż mi spokoju nie dale i ciągle powtarza że chce swoją dawną blondynkę więc robię blond pasemkaAga Ty znów zmieniasz kolor??na jaki tym razem????
tak jak było wcześniej.