mellisa
Fanka BB :)
hejka!!:-)
Ostatnio śluz mi sie troche zmnienił znaczy jest bardziej przezroczysty i wczoraj ot tak dla sprawdzenia zrobiłam test owu i wyszły 2 kreski !!!!
z czego testowa duzo mocniejsza :-)czyli dzis lub jutro powinna być owulacja, ciesze sie bardzo bo w tamtym cyklu nic nie wskazywało na to że owulacje miałam, a jak byłam u giny to sie nie zapytałam czy jest jakis pęchrzyk czy nie.
Wczoraj i przedwczoraj przytulanki były
dzis też męża pomęcze
,więc ja bede testować za dwa tyg dopiero ....ehh a ja bym juz jutro mogła testować szkoda ,że nie mozna tak szybko sprawdzić ciązy. Dalatego wcale ci sie nie dziwię Bajeczko ze cie tak korci:-) ;-)
jak zatestujesz to daj znać
trzymam kciuki
żebyś II kreseczki zobaczyła:-)
kiciaq a ty jak tam nie testowałas juz czasem??
krufka widze że my podobnie w tym cyklu :-) nie sprawdziłas sobie owu na testach? u mnie temka jeszcze nie skoczyła licze na to że jutro lub pojutrze skoczy.
Ostatnio śluz mi sie troche zmnienił znaczy jest bardziej przezroczysty i wczoraj ot tak dla sprawdzenia zrobiłam test owu i wyszły 2 kreski !!!!
z czego testowa duzo mocniejsza :-)czyli dzis lub jutro powinna być owulacja, ciesze sie bardzo bo w tamtym cyklu nic nie wskazywało na to że owulacje miałam, a jak byłam u giny to sie nie zapytałam czy jest jakis pęchrzyk czy nie.Wczoraj i przedwczoraj przytulanki były
dzis też męża pomęcze
,więc ja bede testować za dwa tyg dopiero ....ehh a ja bym juz jutro mogła testować szkoda ,że nie mozna tak szybko sprawdzić ciązy. Dalatego wcale ci sie nie dziwię Bajeczko ze cie tak korci:-) ;-)jak zatestujesz to daj znać
trzymam kciuki
żebyś II kreseczki zobaczyła:-)kiciaq a ty jak tam nie testowałas juz czasem??
krufka widze że my podobnie w tym cyklu :-) nie sprawdziłas sobie owu na testach? u mnie temka jeszcze nie skoczyła licze na to że jutro lub pojutrze skoczy.
Ostatnia edycja:

daj znac co i jak jesli jutro stestujesz, powodzenia!:-)
jutro kupie tescior taki co to niby ciaze 6 dni wczesiej wykrywa i w srode rano testuje :-) to bedzie 24 dzien cyklu wiec skoro taki ten test czuly moze anuz cos wykryje, jesli cos jest, ale znajac zycie jak jutro kupie test to od razu polece zrobic jak glupia, a potem sie bede wkurzac sama na siebie jak mi wyjdzie jedna krecha i dalej sobie wmawiac ze moze jednak
:-)