sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
no wlasnie bajeczka, jak tam testowanie?? czy mozna ci juz gratulowac??
mam nadzieje... pisz bo ciekawe jestetsmy
trzymam kciuki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakos dla mnie te paseczki nie sa wiarygodne. Jak juz pisalam wczesniej to testowac powinnam na weekendzie, wiec kupie normalnego testa i zrobie jeszcze raz bo moze za wczesnie bylo.Tylko nie wiem czy czekac az do weekendu.
(ja oczywiscie widzialam
)
no nic... hmmmBAJECZKO trzymam kciuki:-)Dlatego nie bedę się jeszcze podniecać.Poczekam sobie do soboty, kupię nowy test i już.
.
bo przeciez jeszcze termin miesiaczki przede mna a roznie to bywa, ale musze byc dobrej mysli, ja wierze ze ten jutrzejszy test tylko potwierdzi ciaze i krecha bedzie wyrazniejsza, w sumie to dzis jest dopiero moj 23 dzien cyklu, wiec i tak jestem zaskoczona ze sie druga krecha pokazala, tescik kupilam taki najczulszy jaki znalazlam. no wiec dziewczyny chyba sie udalo :-):-):-) rany tak sie ciesze chociaz moze jeszcze nie powinnam:-)skręca mnie z zazdrości normalnie.
ja to już chyba nadzieję tracę na to baby. przytulanki oczywiście są, tabletki od doktora łykam. ale jakoś już chyba w to wszystko przestaję wierzyć. moja koleżanka właśnie urodziła dziecko. ja jej pod koniec sierpnia zeszłego roku powiedziałam że zaczynamy staranka. ona się raz bzyknęła we wrześniu czy październiku zaszła w ciążę zdążyła urodzić a ja kurrrrrdeee dalej nic. świat jest niesprawiedliwy.