kiciaq87
Fed up.....
Mola to Ty nawet blisko mnie mieszkasz
ja dosc czesto jezdze do Margate nad morze :-), a z tymi lekami to ja sie lekarza poradze jak juz do niego pojde bo dosc czest miewam bole glowy niestety, zapewne zaleci ma paracetamol bo coz by innego, ale mnie to by chyba 10 paracetamoli nie pomoglo
, jak narazie czuje dosc kiepsko, nastroj mam obnizony totalnie, boli mnie brzuch, glowa, cycole i strasznie senna jestem, chce juz do domku a tu jeszcze cale po poludnie w pracy
jutro zakupie jeszcze kolejny tescior tak zeby miec 100% pewnosci, mam nadzieje ze tym razem krecha bedzie gruba i wyrazna.
aha Mola o jakich testach mowisz ze pokazuja w ktorym tygodniu jestes?? ja nigdy takich w bootsie nie widzialam, drogie to??
ja dosc czesto jezdze do Margate nad morze :-), a z tymi lekami to ja sie lekarza poradze jak juz do niego pojde bo dosc czest miewam bole glowy niestety, zapewne zaleci ma paracetamol bo coz by innego, ale mnie to by chyba 10 paracetamoli nie pomoglo
, jak narazie czuje dosc kiepsko, nastroj mam obnizony totalnie, boli mnie brzuch, glowa, cycole i strasznie senna jestem, chce juz do domku a tu jeszcze cale po poludnie w pracy
jutro zakupie jeszcze kolejny tescior tak zeby miec 100% pewnosci, mam nadzieje ze tym razem krecha bedzie gruba i wyrazna.aha Mola o jakich testach mowisz ze pokazuja w ktorym tygodniu jestes?? ja nigdy takich w bootsie nie widzialam, drogie to??