Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Roxii 5 to ciagle dobry wynik..ja trzeciego dnia mialam tylko jeden dobry i jeden słabiutki, lekarze wiedza co robia..wiem, ze to dodatkowy stres dla Ciebie, bo wolalabys juz miec maluszka u siebie, ale do niedzieli juz blisko..trzymaj sie, bedzie dobrze
Powiedzieli mi że te 5 na dzień dzisiejszy wyglądają bardzo dobrze, co chyba oznacza że są dobrej jakości... Wierzę w to że lekarze wiedzą co robią, ale stres jest jak nie wiem, pocieszam się ciągle tym, że jak mi podadzą taki 5-cio dniowy to jest większa szansa na powodzenie, bo blastocysty częściej się przyjmóją niż takie 3 dniowe, wiec może to i lepiej że czekają, ale ja do niedzieli to chyba osiwieje, szukam sobie zajęć żeby nie myśleć, dzis zabrałam się za sprzątanie i umyłam okna w domu, ale co będę robić jutro
ehh ile to człowiek musi się nastresować...
ja maniaczka fitnessowa jestem i z gory zalozylam, ze Tobie o takie czasopisma chodzi :-)
porazka totalna, powiedzial ze jak za TYDZIEN nie bedzie lepiej to mam sie zglosic do GP...A oczy to oczy on okulista nie jest...... normlanie moj myslal ze go trzasnie , zazadal innego lekarza ale nie chcieli dac bo sa strasznie "zajeci"... ta jasne... w poczekalni nie bylo nikogo, oprucz mnie dwie inne osoby a lekarzy naliczylam z 15stu.... eh jak do jutra lepiej nie bedzie to wroce albo w nocy sie karetka wybiore moze mnie potraktuja powaznie.... o jeszcze paracetamol mi dali... mam brac.... a ze mam alergie na paracetamol to co go to obchodzi? Wymyslam....
oni tu wszystko lekcewazą, dadzą paracetamol i myślą że to załatwi sprawe, co za kretyn!!!!!!
Mam nadzieje, ze to rzeczywiscie nic poważnego, choć nie wygląda to ciekawie. Trzymaj się tam i w razie czego jedź w nocy jeszcze raz. Japiernicze ręcę opadają na tą tutejszą słuzbe zdrowia, co za banda niedouczonych idiotów!!!! Trzymaj się dzielnie i daj znac jutro jak się czujesz.

Do d... że to weekend i wszystko pozamykane, tylko pogotowie zostaje. Trzymaj się kobietko