Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popłacz sobie trochę, to zawsze pomaga i zbieraj siły na kolejne próby, bo walczyc trzeba!!!!!
daj znać co powiedział.
No i oczywiscie nie byłabym sobą jakbym nie zapytała o moje maleństwa, powiedzieli ze wciąz jest ich 5 i wyglądają bardzo dobrze
uff normalnie kamień z serca, dobrze że zadzwonili przynajmniej wiem, że bąbelki mają się dobrze
kurcze nierozumiem dlaczego oni tak dziwnie do wszystkiego podchodzą, przeciez te siniaki nie wzięły się znikąd, moim zdaniem powinni skierowac Cię do szpitala na badania, żeby sprawdzić co to jest, a nie powiedzieć nie wiem co Pani jest, to kurcze nie jest diagnoza! Jeśli nie wie to niech wyśle na specjalistyczne badania i bedzie wiadomo! Ehhh co za konowały, no ale dobrze że Cie zbadał i zobaczył, faktycznie jak Ci nie przejdzie to lec jeszcze raz do szpitala i ściemniaj że gorzej sie czujesz, moze porobią Ci w końcu jakies konkretne badania! Trzymaj się tam, lez i odpoczywaj!!!!