Roxii
Mamusia 2013 :)
No i tak ma być, grzeczna dziewczynkaRoxii bij bij moze pomozeleze w luzku i sie kuruje kasiazke czytam i od czasu do czasu zagladam....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i tak ma być, grzeczna dziewczynkaRoxii bij bij moze pomozeleze w luzku i sie kuruje kasiazke czytam i od czasu do czasu zagladam....

Lepiej się u weterynarza chyba leczyć, a nie u nich. Niech Ci zdrowie wraca do normy, jak najszybciej. A jutro leć do rodzinnego, może on coś skuma. Objawy masz dziwne, to fakt, zamiast pobrać krew, zrobić CRP, to walą w ch....
smarki sie zielone robia wiec cos sie zaczyna... chyba sie wysmarkam i mu zaniose to moze go przekonam ze jednak cos
humorek mi dopisuje moj sie krzywo na mnie patrzy bo jak stwierdzil " takich zmian nastroju to on jeszcze nie widzial" a co tam.... glow boli i cos mnie zaczyna swedziec.... w poniedzialek pojde do mojego GP na uczelni moze cos powie..
mi się wydaję, ze to jakaś poważna infekcja w organizmie skoro masz tak duzo dziwnych objawów, jeszcze teraz ta wysypka
kurka bidna Ty, a te konowały wszystko lekceważą
Moze faktycznie jedź na to pogotowie i ściemniaj ile wlezie, zeby porobili Ci konkretne badania. Współczuje naprawde...
nie zebym chciala.... ale kurde ja jestem nie do zabicia... przy porodzie malo sie nie wykrwawilam w domu bo lozysko sie oderwalo.... potem mialam zapalenie opon mozgowych virusowe i zaraz 2dni potem bakreryjne.... 2 wypadki samochodowe... polamana bylam tyle razy ze szkoda gadac.... wstrzasnienie mozgu tez mialam kilka razy.... i jeszcze zyje... normlanie widac nie chca mnie tam u gory