Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jest zreszta moj drugi kierunek, bo jeden juz skonczylam, ale ze to byla politologia to szans na prace nie mialam zadnych ;-) wiem, ze bedzie ciezko i nie licze na jakas super posade, chce po prostu znalezc cokolwiek, a potem najwyzej rozgladac sie za czyms co bedzie mnie interesowalo. Mamy gdzie mieszkac, oszczednosci sporo tez mamy wiec mysle, ze nie bedzie zle 
No chybaże faktycznie zaciażysz czego baardzo gorące Ci życze:-)
mam nadzieję, ze wszystko ładnie się zagoi i w końcu wyciagną Ci ten implant
Dobrze ze niedługo lecę do Pl to się trochę odmule i rozruszam, już niemogę sie doczekać:-)
) pisała ze jutro. Dzwonili do mnie wczoraj że przełożyli mi wizytę na 11:30 i bedą dwie razem, ta rozmowa z lekarzemi i scan, w sumie dla mnie to lepiej, bo tak miałam 2 gdziny przerwy między jedną, a druga i musiałabym tam czekać, a tak wszystko załatwię od razu, chociaz raz ktoś tam pomyślał i zrobił tak żeby było lepiej

to w sumie już niewiele Ci zostało, zleci raz dwa zobaczysz. O Warmia i Mazury, uwielbiam Mazury za każdym razem jak latem jesteśmy w Polsce to jeździmy choć na chwilę odetchnąć tym powietrzem ;-) Najbliżej mam do Augustowa, ogólnie pochodzę z Podlasia :-)
Miałam iść dziś do kościoła, ale jakoś nie mam nastroju, zresztą na nic. Podłamałam się dzisiejszym pomiarem. Już powoli ręce mi opadają, bo owulacja była, przytulanki o odpowiednim czasie też i co znowu dupa. Normalnie głową w mur
Wiem, że pół roku starań to pikuś, ale ile można...Byłam kiedyś silniejsza psychicznie, ale ta strata ostro mnie podłamała, normalnie płakać mi się chce. Mąż mnie wspiera, ale on tak tego nie przeżywa jak ja :-( Nadzieja umiera ostatnia, bo jeszcze parę dni do @ zostało...
ja bym sie nigdy nie zdecydowala.. ale ja mam rodzicow tutaj 

ehh no nic okaze się wszystko jutro. Zaraz muszę usiaśc i napisac sobie wszystko o co chcę zapytać, bo jest tego troche, a nie chcę o niczym zapomnieć