tygryseczek
Staraczka
nie dziekuje a ty na kiedy masz termin????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja uwierzylam mojej pani doktor, ze nie ma szans w tym cyklu i jakos tak nawet mi nie przyszlo do glowy zatestowac
dopiero wy niedobre mnie namawiacie
i druga sprawa, ja powaznie mam juz dosyc patrzenia na I kreske, i nastepny test jaki zrobie, to bedzie ten gdzie wyjda II 
moj M caly czas namawia mnie, zebym wrocila jak najszybciej do Polski :-( w sumie ma racje, bo mowi, ze czy bedziemy tu we dwoje, czy on bedzie tu sam, to i tak tyle samo zaoszczedzimy. a ja mam wrocic i jak najszybciej znalesc jakas prace. ja go rozumiem, i wiem ze tak wlasnie powinnismy zrobic, ale ja znam siebie :-( panicznie sie boje powrotu, boje sie, ze nie znajde pracy, ze bede sie przejmowac, ze on tu sam bedzie siedzial, a ja im dluzej bede szukac tym bardziej bede sie stresowac :-( watpie tez czy w Polsce bedziemy mogli sobie na poczatku pozwolic na dziecko :-( on nie bardzo rozumie moj punkt widzenia, wszyscy mnie strasza jak to w Polsce jest ciezko i ja sie przejelam :-( kurde no, czemu to jest takie trudne
Zimnica niesamowita...

ja wiem, ze sobie poradzimy, bo mamy mieszkac u rodzicow, tam jest cale pietro (dwa pokoje, kuchnia i lazienka) po moich dziadkach, ktore stoi puste, w razie czego jakby nie wyszlo z nimi, to mamy kase na wlasne mieszkanie. i ja to wszystko rozumiem, tylko paralizuje mnie mysl, ze bede szukac dlugo pracy
wiem, ze to glupie, bo sama to widze, ale tak juz mam
odkad pamietam to albo studiowalam, albo studiowalam i pracowalam, albo ciagnelam dziennie dwa kierunki, i sobie po prostu nie wyobrazam tej bezczynnosci
ja dwa dni w domu jak mam wolne, to usiedziec nie potrafie, niestety taki to juz ze mnie dziwny typ :-( musze sobie w glowie chyba poprzestawiac moje klepki, bo sama widze, ze to wszystko glupio brzmi ;-) moj M z drugiej strony kombinuje jak by tu swoja firme otworzyc, mysli o kregielni, bo u nas w miescie nie ma nic takiego gdzie mozna by sie spotkac i po prostu fajnie sedzic czas, zobaczymy co z tego wyjdzie