Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Akurat tam gdzie ja chodze do GP to nie trzeba sie wczesniej rejestrować, poprostu przychodzi się w godzinach przyjeć, czasem trzeba poczekać chwilę jak sa ludzie, ale chyba nigdy nie czekałam dłużej jak 30 min. No ale teraz chyba zanim tam sie wybiore to bedze dzwonic i się pytac czy w dany dzien przychodnia bedzie otwarta, bo jak widac zdarzają się niespodzianki

siedzi na szczescie narazie u szwagierki ale umyslila sobie zeby spedzic po kilka dni u kazdego dziecka (ma tu 2 corki i 2 synow) wiec czekam tylko kiedy mi sie zwali na glowe. A potem obgada jak zwykle. Juz tyle razy slyszalam jaki to ja brudas jestem
Jak zylam sama z Adasiem i go rehabilitowalam to nie raz mi naczynia w zlewie zalegaly i pranie do poskladania. Przyjezdzala w niedziele "pomoc" a zaraz po wyjsciu ode mnie dzwonila do J poskarzyc jaki bajzel mam w domu. Teraz mam takiego hyzia, sprzatam 2 dni juz zeby okruszka nie bylo zeby sobie darowala zbedne komentarze jak wpadnie na wizyte, ale musialabym chodzic krok w krok za Adamem ze juz o J nie wspomne 

on jest nawet gorszy od tego dziecka. Nawet naczyn po sobie do zlewu nie wyniesie. I boje sie jutra... ze przyjda i bedzie balagan. ladnie mi psyche skrzywila babsko paskudne.
Głowa do góry, pamiętaj, że wszystko ci wolno w takim stanie i z małym dzieckiem

Dobrze, ze te twoje bole to nic powaznego, ja pamietam mnie na poczatku jajniki pokluwaly od czasu do czasu, pozniej przeczytalam ze one maja jakby "w pamieci zaprogramowany" okres i moga tak cmic co miesiac na poczatku ciazy.
Kolezanki mi tak poradzily, bo ja tez panikara. Jak juz sie zacznie to na pewno bedziesz wiedziec. Ale musisz byc podekscytowana, jeszce tylko pare dni!
jest godzina 12 a ja jestem tak zmęczona jakbym pracowała conajmniej 12 godzin
Dotarłam w końcu do tego mojego GP i mam zwolnienie do poniedziałku:-) Zaczynam podejrzewac ze ten mój lekarz to ma cos nie tak z głową, ostatnio robił mi problem żeby dac zwolnienie, bo niby się nie należy itd. No i teraz szłam zestresowana ze będę musiała jakieś historie wymyslać, a on do mnie że trzyma kciuki, zyczy powodzenia i do kiedy ma mi wypiasać zwolnienie
No czubek, normalnie czubek
poprzednio musiałam go błagac a dziś bez najmniejszego problemu wypisał zwolnienie
No nic widocznie miał dzisiaj lepszy dzień, na moją korzysc;-) Już zaniosłam zwolnienie do pracy, zrobiłam zakupy i w koncu usiadłam i odpoczywam. Zemęczyłam się jak cholera, to siedzenie w domu nie wływa na mnie dobrze, za bardzo się rozleniwiam i kondycja spada

trzymam kciuki &&&&&&&
daj spokój i sie nie stresuj, bo to źle na maluszka w brzuszku wpływa, olej ją

ja też doczekać się nie mogę :-) ja planuje urodziny Szymona :-) będą dwie imprezy jedna u mnie w domu u rodziców w święta a druga później na drugich dziadków i chrzestnej :-)