cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
cześć wam w te zimne dni. Co to jest za tymi oknami?? Na jutro zapowiadają ostre opady sniegu :-( Jestem zdemotywowana.
Agitatka pewnie scan na 12 tydz, ja zawalilam troche bo zglosilam sie do przychodni dopiero w 10tyg i mialy malo czasu zeby to wszystko zalatwic, zreszta upomnialy ze optymalnie powinnam przyjsc kolo 8tyg. Ale udalo sie i na szybko przypisali polozna, przyszla, potem szybko wizyta z pobraniem krwi i na 12 tydz w szpitalu tez sie wyrobili choc polozna przypuszczala ze moga nie miec terminow i moge miec scan ciutke puzniej. Ale udalo sie. Ale ten czas leci, juz prawie 10 tdz.
noelka moze cie wezmie z zaskoczenia ;-) zawsze sa jeszcze te 2tyg po terminie... :-)
nic tylko isc spac w taka pogode :-(
Agitatka pewnie scan na 12 tydz, ja zawalilam troche bo zglosilam sie do przychodni dopiero w 10tyg i mialy malo czasu zeby to wszystko zalatwic, zreszta upomnialy ze optymalnie powinnam przyjsc kolo 8tyg. Ale udalo sie i na szybko przypisali polozna, przyszla, potem szybko wizyta z pobraniem krwi i na 12 tydz w szpitalu tez sie wyrobili choc polozna przypuszczala ze moga nie miec terminow i moge miec scan ciutke puzniej. Ale udalo sie. Ale ten czas leci, juz prawie 10 tdz.
noelka moze cie wezmie z zaskoczenia ;-) zawsze sa jeszcze te 2tyg po terminie... :-)
nic tylko isc spac w taka pogode :-(
miejmy nadzieję, ze te problemy nie przeszkodzą w szybkim zafasolkowaniu, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-) Tak, ja w poniedziałek na betkę
A Ty tam się kuruj i tez wracaj do zdrówka;-)
Najbardziej się boję ze to moze być znów pozamaciczna, bo wtedy tez tak było mniej wiecej tego samego dnia po transferze miałam lekkie plamienie:-( ehh wiedziłam, że i tym razem sie nie uda:-( przeciez u mnie nie moze być nic normalnie....