Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pisałam nic bo nie chiałam zapeszać, ale wczoraj i dzis zrobiłam test i oba są pozytywne, czyli mleństwo się zagnieździło ale chyba nie przetrwało, albo to znów pozamaciczna
Znów moja radość nie twrała długo, powtórka z rozrywki:-( Modle sie tylko o to żeby to nie była pozamaciczna, bo wtedy stracę drugi jajowód, a to będzie oznaczało że juz nigdy w życiu nie będę mogła zajść naturalnie w ciąże, pozostanie tylko in vitro... Boje się o tym myślec, ale niestety może tak być... trzeba czekać....
śluzu miałam bardzo mało juz drugi miesiac i chyba zrezygnuje z siemienia, bo wydaje mi że organizm sie przyzwyczaił do niego. Najwyżej przejedę znowu na wiesiołek. Wykres mi przesuwa co chwile owu, bo tak mi tempka dziwnie skacze. Więc sama nie wiem kiedy dokladnie owu była. Aj nie wiem czy z tego coś wyjdzie a staranka były w tym miesiącu maxymalne!! Tak sie rozkrecilismy, że wczoraj S. przyszedł do domu z odpowiednim nastawieniem i kręcił nosem, że juz "po" 

znam przypadki że udaje się donosić prawidłowo ciąże z krwiakami czy dużymi plamieniami, każda ciąża jest inna
ja wierze że wszystko będzie w porządku 
ale mam nadzieję że szybciuyko zaciążych, dzięki za namiary o tych lekach!!
aha i moja 2 dni przed porodem się zupełenie przekręciła także wiesz z tą ruchliwością to nie ma reguły
Cholera spac w nocy nie mogłam budziłam się co chwilę, masakra najgorsze to czekanie...