reklama

Staraczki na Wyspach

Noelka pięknie to napisałaś :-) ja też pamiętam jak mąż się cieszył jak zobaczył na usg że to chłopak... i nigdy nie zapomnę jego twarzy wtedy jak wchodził na salę operacyjną po pięciu minutach jak mnie nie widział... jego strach że nie wie co się z nami dziej a to było kilka minut kiedy nie był z nami... i później jak trzymał małego i nawet twarzy nie mogłam zobaczyć bo bał się ruszyć....a ręcznik w który był zawinięty zasłaniał mu twarz... i jak ubierał małego bo mu położna kazała i to był jego pierwszy raz :-) później jak wstawał do nie niego w nocy i przebierał... ile razy mały go osikał tak w nocy... eh to są piękne wspomnienia.... uwierzyć nie mogę że to już rok :-) to był najpiękniejszy rok w moim życiu :-D

Roxii będzie dobrze :-) ja na angielską opiekę nie mogę narzekać... a mi się wydaje że w Polsce jest tak fajnie z opieką jak chodzisz prywatnie i masz dobrego lekarza... nie jest już tak kolorowo jak cię nie stać i chodzisz na nfz.... wydaje mi się że my, te dziewczyny które mają dziecko lub jak Noelka są w ciąży tak bardzo cieszą się że ci się udało bo wiemy co cię czeka :-) ile pięknych uczuć.... znamy smak starania i później nagrody :-)

Loczkis WOW :-D :-)dla mnie super :-) jest bardzo elegancka :-) jaki kolor kwiatów będziesz mieć??

reklama
Loczkis wygladasz super! Talia osy! Co do butow to czern odpada moim zdaniem, widze ciebie w cielistych szpileczkach z delikatnie okraglym noskiem, moze lakierki. Cieliste buty pieknie wydluzaja lydke. Do ecru ladnie by pasowaly kwiaty w gleboko nasyconym fiolecie albo fuksjowym kolorku. Kiedys kolezanke stylizowalam na slub, wiec nazbieralam mase zdjec wiazanek i butonierek, moze ciebie cos zainspiruje:
https://picasaweb.google.com/102793...authkey=Gv1sRgCN6u4ZmYiteokwE&feat=directlink

Ostatnia edycja:
Loczkis fiolet był by super :-) joasia ma nie złą kolekcje :-) ja bym poszła w jakiś wyrazisty kolor żebyś blada nie była ;-) moim zdaniem tylko nie biel... a może żółte kwiaty, bo wiosna w końcu :-)

Ostatnia edycja:
Loczkis super sukienka skromna, ale elegancka bardzo mi się podoba:-) Co do butów to też mi się wydaje że cieliste szpileczki super by wyglądały, są teraz bardzo modne i wydłuzają nogę:tak: a dodatki to tak jak radzą dzieczyny muszą być bardziej wyraziste żeby za blado nie było. Jestem pewna że będziesz wyglądała pieknie:-)
Ale super już za miesiac bedziesz Panią Loczkis :-D

Loczkis sliczna sukienka!! uwielbiam taki kroj! powodzenia na slubie!!! :-)

Roxii jak sie czujesz???

Noelko trzymam kciuki!!! mam nadzieje, ze to juz niedlugo... bede trzymala kciuki!!

my z corcia pieczemy baranka wielkanocnego i zajaczka, mam nadzieje, ze nam wyjda... piewszy raz sie za to wzielam - trzymajcie kciuki!!!:rofl2:

Osinka trzymam kciuki za wypieki, na pewno beda pyszne, pochwal nam sie pozniej :tak:
dzieki dziewczyny za sugestie, macie racje, ze cieliste szpilki beda najlepsze :-D joasia, zakochalam sie w kilku kompozycjach, dziekuje ci bardzo kochana, napewno cos wybiore :tak:
no wlasnie Roxii, jak u ciebie? kiedy masz pierwszy skan?

Osinka trzymam kciuki za barany i zające, napewno wyjdą piękne i pyszne!!!!!:-)
Loczkis my stylistki bb ubierzymy cię na ten ślub, bedziesz najpiekniejszą panną młodą na świecie:-D

Dzięki dziewczyny, u mnie wporządku, czuję się dobrze, nawet za dobrze co trochę mnie martwi:sorry: czasem mnie lekko zamdli i to wszystko, oszaleję do tego scanu, chyba jutro znów trzasnę testa żeby się upewnić że cos tam się dzieje:tak: A scan dopiero 8 kwietnia... ehhh:dry:

reklama
Roxii dziekuje bardzo :-D z taka pomoca na pewno wszystko sie uda :-D u ciebie na pewno wszystko jest ok, a do 8 kwietnia szybko zleci, zobacz zaraz swieta, i w poniedzialek juz bedzie 1 kwietnia, a potem tylko tydzien i juz :-D my ci tu zaraz jakies zajecie znajdziemy, np bedziesz wspierac Noelke w jej oczekiwaniu i minie ci raz dwa ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry