Roxii dziękuje za wytłumaczenie :-) nawet rozumiem :-) ale trzeb było tylko napisać kiedy termin ;-) już sobie policzyłam i wyszło mi koniec listopada :-) dobrze ze wróciłaś do pracy, jak się dobrze czujesz to czemu nie... rozumiem że w pracy wiedzą?
Noelka ty się nie nastawiaj że urodzisz 6 kwietnia... będzie wcześniej zobaczysz... a to dobrze że masz trochę skurczy i przechodzi... bo rozwarcie ci się powoli robi i możesz odpocząć... jak się zacznie to okaże się że masz z 7 cm i szybko pójdzie zobaczysz :-) &&&&&&&&&&&&
Noelka ty się nie nastawiaj że urodzisz 6 kwietnia... będzie wcześniej zobaczysz... a to dobrze że masz trochę skurczy i przechodzi... bo rozwarcie ci się powoli robi i możesz odpocząć... jak się zacznie to okaże się że masz z 7 cm i szybko pójdzie zobaczysz :-) &&&&&&&&&&&&
A jak ty się czujesz??
no własnie moze spróbuj takich domowych sposobów, typu chodzenie po schodach albo własnie seksik;-)
Zresztą ja w święta pracuję, wiec dla mnie dzien jak co dzien, coś tam pewnie przyszykuje, ale bez szalenstw, na spokojnie;-)
chyba na taczce będe je wozić
ale rozumiem, ze jak masz te bole to moze nie byc pierwszym wyborem.

Przykre jest to ze zwalniają nie na podstawie tego jak kto pracuje, a kierują się stosunkami koleżeńskimi, no ale niestety w wiekszosci firm tak jest szczególnie jak polak jest menagerem