Roxii
Mamusia 2013 :)
Osinka głębokie i szczere wyrazy współczucia:-
-
-( niech babcia spoczywa w pokoju
[*] Trzymaj się, przytulam.... kari ja tam nie uważam że jesteś wyrodną matką, to ze sostawisz 2 dzieci na 2 dni z ojcem to nic złego, leć na ten ślub i nicczym się nie przejmój
abed współczuję, wracaj szybko do zdrówka Tygryseczek rób dalej te testy wkońcu pokaże się druga kreseczka
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
[*] Trzymaj się, przytulam.... kari ja tam nie uważam że jesteś wyrodną matką, to ze sostawisz 2 dzieci na 2 dni z ojcem to nic złego, leć na ten ślub i nicczym się nie przejmój
abed współczuję, wracaj szybko do zdrówka Tygryseczek rób dalej te testy wkońcu pokaże się druga kreseczka
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
W końcu to ślub i wesele twojej siostry, także odrzuć wyrzuty sumienia na bok i szykuj się na weselicho
Koszmar droga, ale jaki finał ;-)
oni mają całkiem inne podejście do zycia ode mnie. Uwazaja ze moj J jest biedny bo pracuje i ja mu jeszcze karze czasami sprzatac albo sie dzieckiem zajac. Sama wychodze z domu gdzie moja mama nauczyla tate ze ona robi wszystko i moj tata nigdy w zyciu nie posprzatal a po latach uslugiwania mu w domu, w momencie jak jest na emeryturze nie widzi nic zdroznego w tym ze on nadal lezy i odpoczywa a mama zapierdziela przy dzieciach (wnukach i synu ktory ma 11 lat), przy garach i nie ma prawa byc zmeczona. Ja tak nie chce wiec staram sie "wychowac" swojego J tak jak mi pasuje a nie jego rodzinie. Kiedys po klutni jasno mu doradzili na moj temat "zostaw ja w cholere z dzieciakiem i plac groszowe alimenty a ty bedziesz sobie zyl jak krol". Super są