luska22
Czekam na swój mały cud
Aha czyli czekasz na okres w ktorym dc jestes9 dzien po owulacji [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha czyli czekasz na okres w ktorym dc jestes9 dzien po owulacji [emoji6]
Odpowiedzialas juz mi na pytanie. Pytam bo sama wiele przeszlam po ostatnim okresie wpadlam w taka rozpacz ze dopiero teraz sie pozbieralam na dodatek rozlozylam sie i iui staje pod znakiem zapytania. Sama wiem ze tempka podnosi sie przed okresem nie trac nadzieji oby to byla opcja ze jestes w ciazy ale znam zycie i wiem ze nie ma tak latwo 5 miesiecy to krotki okres czasu ja staram sie ponad 1.5 roku. Robiliscie badania ty i partner?Jestem w 21 dc. Luska a co byś jeszcze chciała wiedzieć ? [emoji4] cykle miałam 30 dniowe a od 2 miesięcy pije herbatki baby&mama med i w ostatnim cyklu @ przyszła w 29 dc.. Tak myśle, ze moze to od nich w tym cyklu nie bolą mnie tez piersi choć sa juz troszkę nabrzmiałe. Zaczęłam tez badać temperaturę i od wzrostu po owulacji utrzymywała mi sie na poziomie 36,8 przez 4 dni a 2 dni temu miał miejsce drugi skok temperatury i utrzymuje sie na poziomie 37,05.
No wlasnie mi wczoraj pojawiły sie nowe wyniki!Bertha ty sobie badania przez neta sprawdzaj, bo w duagnostyce to tam czasami szybciej sa niz mowia![]()