Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja proponuje zrobic te badania, zrobisz na nfz. A warto bo jak pol roku nic nie wychodzi to chyba lepiej zribic i wiedziec na czym sie stoi niz tracic kolejne pol roku na starania. Moze to jakies hormony albo tarczyca i bedzie po problemie. No ale decyzja nalezy do Ciebie.Strawbelka niee nic nie robiłam. Jakoś chyba boje sie stresu z tym związanego ... Myślałam, ze sie uda po prostu ale to juz niedługo polroku i zaczynam sie nad tym zastanawiać.
Cześć Jaka!! Powodzenia!!powiedz cos o sobie - czy staracie sie o pierwszego dzidziusia, ile masz lat i który teraz masz dc lub dpo?
![]()

Ja proponuje zrobic te badania, zrobisz na nfz. A warto bo jak pol roku nic nie wychodzi to chyba lepiej zribic i wiedziec na czym sie stoi niz tracic kolejne pol roku na starania. Moze to jakies hormony albo tarczyca i bedzie po problemie. No ale decyzja nalezy do Ciebie.
Heh dziekujeWitajcie nowe dziewczyny, rozgosccie sie![]()

Dokładnie... Niefajnie. Tez sie raczej tu przeniosę.Bertha ale niemilo sie na tamtym watku zrobilo, az nie chce sie tam zagladac. Ja sie przenosze na ten.
Od poczatku stycznia zaczelismy starania o naszego pierwszego dzidziusia mam 29 lat nie rozumiem skrotu dpo![]()
No ekstra krecha!!!! Wskakuj od razu do wątku ciążowek wrześniówekCześć! Jestem tutaj zupełnie nowa. Staramy się o maleństwo od jakichś 6 m-cy. W tym miesiącu po raz pierwszy poszły w ruch testy owulacyjne. Jestem dzisiaj w 29 dc i wyszedł test jak na obrazku. Czy mogło się udać, czy jednak ta druga kreska jest za blada i nie ma co się cieszyć na zapas?
Zobacz załącznik 742337
No ekstra krecha!!!! Wskakuj od razu do wątku ciążowek wrześniówekto na pewno ciąża!! Gratulacje!!
oby pięknie sie rozwijała
idź na test betahcg z krwi i za 2 dni na drugi zeby potwierdzić ze ładnie rośnie i na wizyte do gina!
Miałaś jakieś inne odczucia w tym cyklu ze wiedziałaś ze sie uda, albo cos inaczej robiłaś niż w poprzednie cykle? Moze cos sie nam przyda![]()