reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej laski!
Nie odzywalam sie, bo w sob bylismy na imprezie, a w ndz to mialam rodzicow w domu, kolezanke i maly troche dokazywal, a wieczorem padlam 
Jak narazie cycki bola, ale chyba nie bardziej jak co miesiac i zauwazam czasem sluz, ale nie jakos duzo. Do @ 7 dni 

Ja wczoraj zrobilam wieczorem.test owu bo nie wiem jak dlugo brac wiesiolka i druga kreska byla troche bardziej Ciemna i nie wiem czy owu juz byla czy bedzieb dlatego dzis na wszelki wypadek zrobie kolejny

Madziu blizej niz dalej :-) &&&

Madzia no to ty w takim razie rozpoczynasz II kreskowa fale :D

Ewelinka ja mialam to samo. Nie wiedzialam kiedy owu bo sluz lecial i lecia. Ale orientacyjnie 15 dc ostatni raz wzielam wiesiolka i potem jescze tak ze 2 dni lecialo troche sluzu ale powoli zmieniajac sie w ten bialy i gesty, a potem to juz tylko byl bialy i gesty. Wydaje mi sie ze przy cyklach 26-28 dniowych, nie bede miala pozniej owu niz 16ego dnia. Ja w ogole myslalam ze owu wystepuje do 2 dni po szczycie sluzu a przeczytalam ostatnio, ze moze nawet wystapic 2 dni przed szczytem. Nie przeszkadza mi to bo w dni plodne przez caly tydz i tak przytulamy sie prawie codziennie wiec obojetne kiedy jest owu ale wlasnie w przypadku wiesiolka jest to skomplikowane :( A naprawde nie chce tych testow owu robic bo wydaje mi sie ze one sie sa pewne i tylko beda mnie dekoncentrowac i tylko bee sie denerwowac byla czy nie byla, czy jasna ta kreska, czy juz bardziej ciemna itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry