Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzia no mi moja gina polecila jednak testy. Ale powiedziala tez zeby nie sugerowac sie nimi az tak bardzo bo moga zle wychodzic, np jednej z jej pacjentek caly miesiac pokazywaly II kreski
Oj wiesz ja w tym miesiącu zrobilam kilkanaście bo zaczynam wcześnie ze względu na pojawiające sie czasami cykle 22 dniowe i robię prawie caly miesiąc bo jak sie wydłuży do 40 to żeby nic nie przegapić i jak dureń czekałam trzy miesiące i nic zwariować można! cierpliwości Kochana :-*
Hej dziewuszki, trochę mnie nie bylo, ale już jestem
Co z naszym spotkaniem? Jutro jadę do wawy i od południa będę mieście, a wracam w sobotę, ale jeszcze nie wiem o której.
Chciałybyście spotkać się w piątek? Albo jutro popołudniem lub wieczorem wczesnym? Bardzo chciałabym się z Wami spotkać, a wszystko trochę się pokićkało pokićkało i będę w wawie krócej niż myślałam...