Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysia, u mnie tak samo. Ale ja dzisiaj muszę się już zmobilizować, bo mamusia jutro znowu przyjedziePoza tym już dawno nie było tak, jak teraz... Po wycieczce do kamieniołomów przywieźliśmy sobie niechcący piaskownice w butach i się naniosło okrutnie.
Jedząc śniadanko przejrzałam FB i powiem Wam, że to chyba nie był dobry pomysł... Najpierw komentarze po wczorajszym cyrku emitowanym wieczorem przez tvp, potem wieści o kolejnym ograniczaniu praw i nagonce na szczepienie dzieci i doszczepianie dorosłych (najnowszy, genialny pomysł), a potem kolejne doniesienia o bezkarnej polskiej policji łamiącej prawo oraz polakach zabijanych i zabijających w GB. No po prostu cudne wieści z rana... I zastanawiam się, w jakim świecie my żyjemy i czy aby na pewno chcę skazać moje dziecko na życie w czymś takim...
Przed nami są wybory. Idziecie głosować?
Cześć Kobietki :-* u mnie zimno i leje. W pracy jestem - przerwa śniadaniowa to do Was zajrzałamgłowa mnie boli od rana :/ nerwy swoje robią... Rozwaliła mnie ta sytuacja w pracy. Caluski i miłego dnia
![]()