reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja nie ide na wybory bo za duzo pieprzenia sie z papierami i zalatwiania a zaden kandydat nie wart takiego zachodu ;) Ale jakbym byla w polsce to glosowalabym nie wiem na kogo ale napewno na ktoregos z tzw. antysystenowych :) Dosyc mam tego ze dajemy zarobic nierobom od 20 lat tym samym w kolko :/

reklama
No ja na Kukiza będę głosować. Z resztą wszyscy znajomi na niego głosują. I słusznie. Zobaczymy co to da.
A znacie kogoś, kto w ogóle chciałby na komora głosować? Bo niby w sondażach tak duże poparcie ma, ale jakoś ja nie znam ani jednej osoby, która by go dalej chciała na prezydenta...

Ja znam takie osoby, które zagłosują na niego :/ ale niewiele. Zastanawialiśmy sie wlaśnie ostatnio skąd tak dobry wynik. Ja mam dola dziś. Przez pracę. Czuję się jak frajerka. Tak mnie wrobili :/ taka ilość obowiązków aż chce się płakać... :'(

Ja tez nie znam nikogo. Ale nie wierzcie w te sondaze bo sa tylko po to zeby glupi Kowalski myslal ze ma do wyboru tylko dwoch kandydatow a na innych to strata czasu. Dlaczego tylko Dude i Komorucha lansuja w tv? A wlasnie np Kukiza czy Korwina chamsko ignoruja i manipuluja ich wypowiedziamu? Nie mowiac juz o innych kandydatach ktorzy na starcie sa w tv przegrani. Zreszta nie wiadomo czy w ogole wierzyc w te wybory po tych falszerstwach w zeszlym roku.

Wredotko kochana, ja też mam dzisiaj doła. Okrutnego. Ale to długa historia i nie chce mi się tego pisać...
Łączę z Tobą w bólu. Ale wierzę też, że dasz sobie radę i potem powiesz sobie "ciężko było, ale dałam radę!", a to będzie olbrzymi powód do dumy :*

reklama
Ja żadnych spięć nie miałam... Ale zaczęłam analizować swoje leczenie... No i szukam właśnie jakiegoś lekarza w Lublinie. Straciłam trochę zaufanie do swojego... Uświadomiłam sobie, że nie do konca podoba mi sie to, jak mnie leczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry