reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Moja psychika też zniesie wszystko, póki jest szansa na sukces. Tyle przeszłam, to i to przetrwam. Przeciwności tylko mnie wzmacniają.

PaniAg, a ten film "sekret" to o czym to? Bo mnie zaciekawił tytuł. Ja ostatnio kilka bolywoodzkich filmów obejrzałam... Piękne są. I wzruszające, kolorowe, trochę bajkowe, roztańczone :)
Ja wiesiołkuję cały czas. Testów też już nie robię.
A 30lat to już okrągła cyferka, ale nie wiek jest tutaj istotny. :) I na szczęście nic nie determinuje :)
I żadna z nas się nie spieszy ani żadna nie obudziła się zbyt późno... Tylko robi to, co jej dusza i serce dyktuje :)

Sekret , ten film chyba sprawił,ze nie popadlam w depresję, w samotnosc, tak sobie wkrecalam,ze rozstanie to nie koniec, ze poznam kogos nowego i 3 mc pozniej poznalam mojego obecnego mężuśka:D
Moze i bajka ale lepsze to niz nic.

To taki video poradnik pozytywnego myslenia, ze mysli ksztaltujemy my a tym samym swoja rzeczywistośc. Przyciagamy to o czym aktualnie myslimy. I wlasnie u nas to brak 2 kresek. Trzeba takie mysli odrzucać i wyobrazac sobie cos milego, byc wdzięcznym za to co się już ma, bo mamy wiele wszytskie.

Sekret / The Secret (2006) lektor polski (pl) - video w cda.pl

A z nownin to @ na całego. Byłam na to przygotowana, bo temperatura spadła 2 dni temu. Zamówilam więccej wiesiolka bo bralam po 1 a teraz zwieksze dawkę, do moze 4? Musze poczytac dokładniej.

Korci mnie mierzyć temp.przez caly cykl a z drugiej strony mam ochotę nie robić nic w tym kierunku.

Jutro też mam stomatologa, jeden stres mniej, bo myslałam,że może będę w ciązy i musialabym przesunac wizytę ;p

Ale pieprzę wiem, już mi sie w mózgownicy kręci....

A z nownin to @ na całego. Byłam na to przygotowana, bo temperatura spadła 2 dni temu. Zamówilam więccej wiesiolka bo bralam po 1 a teraz zwieksze dawkę, do moze 4? Musze poczytac dokładniej.

Korci mnie mierzyć temp.przez caly cykl a z drugiej strony mam ochotę nie robić nic w tym kierunku.

Jutro też mam stomatologa, jeden stres mniej, bo myslałam,że może będę w ciązy i musialabym przesunac wizytę ;p

Ale pieprzę wiem, już mi sie w mózgownicy kręci....

przykro mi, ze dostalas @

PaniAg, w takim razie "sekret" znajdzie się u mnie na moim małym-wielkim ekranie :) wieczorem go może obejrzymy :) Na pewno pozytywny film pozytywnie wpłynie na nastawienie :)

Ja za to polecam wykład. Facet też do rzeczy mówi. Im więcej pozytywnych myśli, tym lepiej :)
https://youtu.be/ktjMz7c3ke4

Przykro mi, że @ przyszła. Tulę mocno, ale tak, jak zawsze mówię - nowy cykl, nowe możliwości. Trzeba być dobrej myśli. Może ten będzie dla Ciebie owocny i tego Ci życzę serdecznie :)

Mnie od dwóch dni chyba inofem męczy za to. Znowu mam biegunki... Nie wiem już o co chodzi. Czy to od metforminy, czy od inofemu, czy od czego... Chciałam dzisiaj motor pojechać robić, a zamiast tego kibluję w domu... Od jutra spróbuję inofem brać na noc. Może to coś zmieni...

reklama
PaniAg, w takim razie "sekret" znajdzie się u mnie na moim małym-wielkim ekranie :) wieczorem go może obejrzymy :) Na pewno pozytywny film pozytywnie wpłynie na nastawienie :)

Ja za to polecam wykład. Facet też do rzeczy mówi. Im więcej pozytywnych myśli, tym lepiej :)
https://youtu.be/ktjMz7c3ke4

Przykro mi, że @ przyszła. Tulę mocno, ale tak, jak zawsze mówię - nowy cykl, nowe możliwości. Trzeba być dobrej myśli. Może ten będzie dla Ciebie owocny i tego Ci życzę serdecznie :)

Mnie od dwóch dni chyba inofem męczy za to. Znowu mam biegunki... Nie wiem już o co chodzi. Czy to od metforminy, czy od inofemu, czy od czego... Chciałam dzisiaj motor pojechać robić, a zamiast tego kibluję w domu... Od jutra spróbuję inofem brać na noc. Może to coś zmieni...

ja przez @ mam mega rozwolnienie, nie wyrabiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry