reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux, z tego co pamiętam, że Ty przy @ to tak wlasnie masz z tymi biegunkami. Strasznie mi Ciebie szkoda, bo sama wiem jak to męczy. Ja mam tyle dobrze, że takich skurczy jelit nie mam. Po prostu się leje... W każdym razie wszystko, co dzisiaj zjadłam, to już popłynęło z nurtem klozetowej wody...
Wieczorem na obiado-kolację miałam zjeść brokuła, ale chyba to zbyt ciężkostrawne... Węglowadany miałam wyeliminować... I co tu zjeść? Bo zjeść muszę aby wziąć metforminę...

Ostatnia edycja:
reklama
Lux, z tego co pamiętam, że Ty przy @ to tak wlasnie masz z tymi biegunkami. Strasznie mi Ciebie szkoda, bo sama wiem jak to męczy. Ja mam tyle dobrze, że takich skurczy jelit nie mam. Po prostu się leje... W każdym razie wszystko, co dzisiaj zjadłam, to już popłynęło z nurtem klozetowej wody...

no u mnie biegunka to zwiastun zblizajacej sie @ masakra :no: biedna tez sie musisz dzic meczyc

Mi dziś maz wkradł się do kuchni i pichci...bigos. Na kolacje zas mozarella z pomidorami.

A mi @ mija bez jakiś większych boli i rewelacji. Mam zasadę by to rozchodzić dlatego ciesze się jak mogę wtedy iść do pracy. Jak leże w domu to tylko mu gorzej....

Nowy cykl, nowe możliwości. Ahoj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry