Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cassiah
Są naturalne sposoby które mogą pomóc, choćby łykanie przez mężczyznę selenu ale fakt, słabą płodność lub bezpłodność u mężczyzn leczy się trudniej co nie znaczy że nie daje efektów Na poprzednim forum, gdy starałam się o pierwsze dziecko była para która starała się o dziecko grubo ponad 2 lata, przyczyna leżała po jego stronie, łykał własnie jakieś wspomagacze i trach, mała ma już ponad 1,5 roku Mojemu facetowi pomogło ograniczenie alkoholu, papierosów i lepsza dieta. Bo u mnie też wszystko było jak w zegarku, książkowo wręcz.
Pamietacie jak Wam mowilam, ze jedna umowe mam do 30.05 itp? Dzis sie dowiedzialam, ze jakies tam spolki sie polaczyly i na moja korzysc zmienili mi umowe z dwoch na jedna w jednej spolce na caly etat uwaga!!! Do marca 2018r!!!!!!!
I moja dyrektorka jak z nia gadalam jakis czas temu to nie zechciala mnie poinformowac
I po co byly te nerwy...?