Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Obys byla zdrowa i szybko zaskoczyla jak wrocicie do staranek
Ja wam powiem ze juz nic nie analizuje, nie patrze czy bede mogla pojsc na macierzynski, czy mam wystarczajaco metrow kwadratowych nad glowa, czy inne *******ety. Jestem juz na to za stara... Teraz liczy sie dla mnie tylko to zeby zajsc i urodzic zdrowe dziecko. Jedno dziecko to jeszcze nie taka tragedia finansowa, jakas kasa sie zawsze znajdzie Zaluje tylko ze dopiero teraz do tego dojrzalam.
A w ogole co wy myslicie o tej nowej kampanii rzekomo promujacej macierzynstwo o ktorej teraz tak glosno?
ja uwazam, ze ta kampania to cos chorego, bo kobiety maja prawo decydowac o tym, czy chca miec dziecko, sa takie, ktore naprawde stawiaja na kariere, maja ogromne kredyty i naprawde nie chce lub nie moga miec dzieci
Ta kampania najbardziej zaboli teco chcą a nie mogą. Każda zna pytania typu: a kiedy waszą pora?
Śniło mi sie żę urodziłam blizniaki i na męża krzyczalam żeby szybko podał mi zacisk do pępowiny. Dzieci to na zle i wiecie co? Pojechalismy Dzis na zakupy do miejsca 3o km od naszego. Auto zaczęło stukac na autostradzie i z jechalismy wprost na zajazd do mechanika. Najlepsze jest to ze przegapilismy zjazd do Legnicy o 15 km! A jeździmy często. Auto zostało a po nas przyjechał mój tato. Wszystko dziwne ....