reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heej kobiety jak dzionek mija ?? ;*
Ja wyszlam troche na wioske ale na placu same matki polki z dzieckiem a ja siedzialam jak taki ciolek i tylkoo pytania "a wy kiedy sie bierzecie za dziecko" ..se mysle nawet nie masz pojecia co ja przezywam i jak ida nasze starania eeeh .. ale z usmiechem odpowiedzialam "wszystko z czasem" ;)))) taaa .. teraz zapieeerdzielam na rowerku potem bieganko i czeekam na swojego mezczyyzne bo dzis mamy nasze 4lata i taki maly fasolkowy prezent by sie przydaal ale coz ;)))
Ja nawet bez ciazy moge spac po pracy non stoop az Ł wroci i mnie obudzaa z zimowego snu :-D :-D :-D
Kasiu kochanie tak mi przykroo ale poczekaj i ja jeszcze troszke dolacze do Cb ;****!!

Ewelinka haha no nie pocieszysz mnie tym ze do mnie dolaczysz, wolalabym zeby ci sie udalo :D

Ja jakos jestem dobrej mysli, choc oczywiscie jest przykro bardzo ale nie wiem czemu wydaje mi sie ze w te wakacje sie uda :)

Gratuluje rocznicy i oby tak dalej Ewe :)

No ja tez jestem spiochem strasznym, w kazdej pozycji i o kazdej porze zasne :p

reklama
Noo dolacze zeby tobie smutno nie bylo ;** taaaa uda sie w urlopie :-D :-D :-D czyli jeszcze poltora miesiaca i bede z fasolina :-D :-D hehe (marzenie) .... taa ja tez jestem wyjatkowo happy nic mnie nie martwi , nie smuci po prostu hajl lajf i do przodu tylko praca mnie strasznie meczy , juz nie daje sobie tam rady , nienawidze tych falszywych pyskow tylko to jakos mi lezy na sercu a tak tooo wyylane mam na wszystko co ja sie tam bede stresowala , przejmowala szkoda mojego zdrowia i uurody :-D :-D :-D hehehe

// taa gdyby nie to ze one siedzialy tam to pewnie bym na dwor nie wyszla tyylko spala w najlepsze ;))))
Noo te pytania irytuja ale coz ciekawosc ludzka ;]

Do góry