reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewela a jak urodzisz to beda zagladac do wozka i pytac sie chlopiec czy dziewczynka? gorzej jak bys miala rozowy wozek, w nim corke i ktos by sie spytal, czy to syn czy corka, wtedy bym jeb.la :-D

reklama
Noo ej przeciez tak jest :-D :-D :-D moja szwagierka specjalnie kupila swojemu synkowi czerwony wozek hehe taki kawal dla ciekawskich no i jej sie bardzo spodobal bo wierzy ze drugie bedzie dziewczynka :-D taa boje sie ze za rok wesele a ja bede wielorybem i nie dojde do siebie przed slubem alboo bede jeszcze w zaawansowanej ciazy i bedziemy musieli przesunac termin .. wiec chcialabym bardzo zeby ta uparta fasola sie juz pojawila chociaz tez z tego wzgledu ze na przyszly rok mamy takie plany a nie inne ;))

Te pytania to zawsze beda, ale kazdy pyta, bo chce dobrze.
Ewelina wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! Jeju u nas w tym roku w listopadzie 10 rocznica zwiazku i 4 slubu :-)

Noo ej przeciez tak jest :-D :-D :-D moja szwagierka specjalnie kupila swojemu synkowi czerwony wozek hehe taki kawal dla ciekawskich no i jej sie bardzo spodobal bo wierzy ze drugie bedzie dziewczynka :-D taa boje sie ze za rok wesele a ja bede wielorybem i nie dojde do siebie przed slubem alboo bede jeszcze w zaawansowanej ciazy i bedziemy musieli przesunac termin .. wiec chcialabym bardzo zeby ta uparta fasola sie juz pojawila chociaz tez z tego wzgledu ze na przyszly rok mamy takie plany a nie inne ;))

heh,mojego Tomka kuzynka miala miec corke, pod koniec sie dowiedziala, ze jednak chlopczyk a taki wozek miala kupiony fabio-2w1-bebetto-klasyczny-wozek-dzieciecy-145.800x600-s.jpg

Załączniki

• fabio-2w1-bebetto-klasyczny-wozek-dzieciecy-145.800x600-s.jpg
    fabio-2w1-bebetto-klasyczny-wozek-dzieciecy-145.800x600-s.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry