Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja szwagierka specjalnie kupila swojemu synkowi czerwony wozek hehe taki kawal dla ciekawskich no i jej sie bardzo spodobal bo wierzy ze drugie bedzie dziewczynka
taa boje sie ze za rok wesele a ja bede wielorybem i nie dojde do siebie przed slubem alboo bede jeszcze w zaawansowanej ciazy i bedziemy musieli przesunac termin .. wiec chcialabym bardzo zeby ta uparta fasola sie juz pojawila chociaz tez z tego wzgledu ze na przyszly rok mamy takie plany a nie inne Noo ej przeciez tak jest![]()
![]()
moja szwagierka specjalnie kupila swojemu synkowi czerwony wozek hehe taki kawal dla ciekawskich no i jej sie bardzo spodobal bo wierzy ze drugie bedzie dziewczynka
taa boje sie ze za rok wesele a ja bede wielorybem i nie dojde do siebie przed slubem alboo bede jeszcze w zaawansowanej ciazy i bedziemy musieli przesunac termin .. wiec chcialabym bardzo zeby ta uparta fasola sie juz pojawila chociaz tez z tego wzgledu ze na przyszly rok mamy takie plany a nie inne
)