reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wrocilam od gina. Ciaza jest mniejsza niz powinna ale zyje i ma sie dobrze. Mam dlugie i nieregularne cykle....Tak naprawde za 2 tyg bedzie wiadomo co z tego bedzie. Od dzis mam wolne izamierzam sie niezle byczyc....
Powiedzial te, ze jest jakas mala skrzeplina i dal na w razie czego recepte na duphaston. Dziewczyny jak tu sie nie stresowac,mam nadz.ze sie lek nie przyda.

Ewe fajne pazurki :)

PaniAgi kciuki co by roslo zdrowo! I nie denerwuj sie bo to niewskazane! :) :*

Ja mam dzis wolne, jestem u tesciow ktorzy maja domek metr od plazy i zaraz wskakuje do morza :D Potem opalanko i obiad szykuje zanim wroca z pracy.

W weekend zaczynaja sie plodne wiec praca pelna para ;)

Milego dnia :*

Hej wam kobiety ;))

Pani Ag z bobo na pewno wszystko bedzie dobrze im mniej neerwow tym lepiej ;))

Kaaaiu ale masz fajnie .. ja zabieram mlodsza siostre i jedziemy nad wode ;))

Udanego weekendu dziewczynki!
PaniAg tylko bez stresu mialas nieregularne cykle to i mie wiadomo kiedy owulka byla. Bedzie dobrze!
Ewelinko testowalas?

Bylam dzis w przychodni na pobraniu krwi i taka awantura wynikla, ze az sie poplakalam. Nie chce mi sie opisywac, bo to dluga historia, ale poszlo oczywiscie o kolejke... Jedna laska, ktora byla przede mna puscila kobiete w zaawansowanej ciazy i ten podniosl alarm. Potem twierdzil, ze ja przyszlam po nim, a ja oczywiscie zajelam kolejke i poszlam do wc. Potwierdzila to dziewczyna przede mna i ten nadal, ze ja sie wpycham i ze to kryminal. Az sie ludzie smiac zaczeli. W koncu jak przyszla moja kolej to zlapalam go za ramie i mowie prosze wchodzic skoro sie Panu spieszy, a ten ze nie prosze... Potem jeszcze ludzie wchodzili, a on nie, chyba zczail, ale zjeb. Jeszcze w miedzyczasie wykrzyczalam mu, ze tez jestem w ciazy i mogla bym bez kolejki, a czekam. Tak mnie zezloscil, ze jak usiadlam na fotel do pobierania to sie poplakalam i juz nawet nie przejmowalam sie, ze mi 4 fiolki pobiera 

reklama
Oj wspolczuje Madziu, normalnie bys sie nie zdenerwowala ale te nasze buzujace hormony ;) ja tez na poczatku ciazy wylam w kolejce :D
Nasza Ewelinka sie nie odzywa :( ale wierze, ze sie udało: )

Do góry