reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja sie tezostatnio poplakalam w pracy....Pracuje w specyficznym miejscu w szpi.psych.i mialam taka sytuacje zemnie uderzyl w ramie stary bezmozgi pijak. Wyobrazcie sobie moj strach wtedy.

Trzeba poszukac sobie jakiegox zajecia na te 2 tyg.czekania na nastepna wizyte. Przemeczac i opalac sie nie powinnam a na dworze akurat upaly. Chyba czas na rekodzielo jakies

reklama
hej baby, u nas zle, ktos nam uderzyl kamieniem w szybe od auta, jest do wymiany
Ewela czekamy na info :-)
Madziu ludzi nie zmienimy, tylko przykro,ze sie tak zachowuja

hej baby, u nas zle, ktos nam uderzyl kamieniem w szybe od auta, jest do wymiany
Ewela czekamy na info :-)
Madziu ludzi nie zmienimy, tylko przykro,ze sie tak zachowuja

Ktos specjalnie czy przypadkowo? U nas rozrzad do wymiany a tak to jezdzi pi ostatnich przygodach na drodze...

Lux ja tez pare miesiecy temu zmienialam i to przednią bo podczas jazdy odprysl kamyk i szlo pęknięcie przez cala szybe....

Madzia masakra co za palant!! Gdzie sie podziali prawdziwi kawalerowie?? Coraz ciezej o normalnego faceta. A niestety same jestemy sobie troche winne, tak chcialysmy na sile przejmowac cechy meskie i udawac ze umiemy byc facetami, ze jestesmy takie same ze teraz sytuacja sie diametralnie zmienila, faceci przejeli cechy zenskie i stali sie totalnie zdominowani przez baby :( Ja to jestem staroswiecka na te czasy :( Marzy mi sie taki kawaler z lat 50 ;(

Lux ale dol!! Gdzie byli rodzice jak oni sobie kamyczkami rzucali?? U nas zlapali kiedys stara babe jak kamieniem auta rysowala na parkingu bo jej auta kwiatki zaslanialy :/

reklama
Do góry