• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Styczen 2015

No dla mnie tez to bylo chore gdy mi powiedziala dlaczego jej wrogi sluz zrobil sie taki a nie inny bo ma parcie na dziecko ... to moj to peewnie juz skarzony jest bo ja 24h mysle i ciazy dzieciach i wgl ...a tak miala wyniki idealne on tez a tu nagle wrogi sluz sie okazal ...sciemnota jedna ..
Ja jestem juz struta i przezarta tym by byc mama ... posiadanie dziecka z nim bedzie kosztowalo mnie 700zl ?? Nie nie to jest chore , nie chce tak ... to jak jakas loteria i kolejne dziecko tez tak bedzie musialo byc a nie inaczej ??? Jakos nie moge sobie tego wyobrazic ..jak mam placic za dziecko ktore tak bardzo chce , dlaczego nie moze to sie potoczyc normalnie jak u zdrowej pary ... czyli nigdy nie bede miala z nim swojej ksiezniczki bo to zawsze bedzie odbywacc sie w owulacje ??? Nie no ja tak nie chce ! Chce sie spakowac , wyjsc i nie pozostawic zadnego sladu ... ja nawet nir wiem czy jeszcze kocham i czy potrafie kochac ....

reklama
Oczywiscie ze nie musicie isc na inseminacje, mozecie probowac naturalnie i pewnie kiedys sie uda. Ale skoro ty juz tak bardzo chcesz to to by bylo najszybsze rozwiazanie i najskuteczniejsze. Bo kiedy kobieta jest zdrowa to inseminacja jest mega skuteczna.

No wiem, juz w sumie smiac mi sie chce z tego jej sluzu hahah tak sama sobie psychika sluz zepsula boze :D A osoby ktore nie pragna dziecka wpadaja bo maja sluz idealny tak? To jakby nas tak natura stworzyla to napewno nie zrobiloby sie nas 7 mld na ziemi.

Robienie dziecka naturalnie juz nie wczodzi w gre ..bez oszukiwania siebie no bo po co w to brnac bez zadnych skutkow ..jedynie niezdrowej psychiki i tyle ...

Tak nie mozemy zajsc bo mamy zly sluz i same sobie to zrobilysmy ! :-D

Mocą umysłu! :D To teraz musimy myslec o tym jak nie chcemy zostac matkami i jak brzydzimy sie dziecmi to nam sie sluz poprawi! :) Kurcze ale to proste ;)

Ewe szansa zawsze jest, do zaplodnienia wystarczy 1 plemnik a on ma ich 12 mln! Z czego wiekszosc o b dobrych parametrach! Z reszta nie ma co tu gdybac, najpierw udajcie sie do porzadnego lekarza.

Czesc kochane !

Chyva wzielam sie w garsc !
Przeciez nie przekresle pieknych ponad 4lat bo cos poszlo nie tak ..przeciez to nie koniec swiata , fakt to jest lekki szok , zmartwienie itd ale ja wiedzialam ze cos jest nie tak , przeczuwalam ...
Ale to proba , proba naszego zwiazku ,przetrwania i walki o lepsze jutro !
Teraz pora na mnie , na serie badan ..ale jakich ??
I gdzie znalezc dobrego gina u nas skoro jak sie slyszy jakie glupoty gadaja a kasuja nie malo to az nie wiem do kogo sie udac by zaufac ze dobrze sie mna zajma i nie spojrza na mnie z rozwaga bez olewacji bo jestem mloda a jest jak jest .. nie chce dluzej czekac bo wystarczajaco dlugo sie naczekalam i chce efektow a nie stania w miejscu ..i temat slubu powrocil w pazdzierniku zamawiamy sale koniec kropka ..trzeba sie cieszyc z zycia bo nie wiadomo kiedy sie skonczy ..mimo choroby , kataru, goraczki ,bolu gardla , okropnej nie przechodzacej zgagi troche pozytywnej energii jest ;)

Czesc kochane !

Chyva wzielam sie w garsc !
Przeciez nie przekresle pieknych ponad 4lat bo cos poszlo nie tak ..przeciez to nie koniec swiata , fakt to jest lekki szok , zmartwienie itd ale ja wiedzialam ze cos jest nie tak , przeczuwalam ...
Ale to proba , proba naszego zwiazku ,przetrwania i walki o lepsze jutro !
Teraz pora na mnie , na serie badan ..ale jakich ??
I gdzie znalezc dobrego gina u nas skoro jak sie slyszy jakie glupoty gadaja a kasuja nie malo to az nie wiem do kogo sie udac by zaufac ze dobrze sie mna zajma i nie spojrza na mnie z rozwaga bez olewacji bo jestem mloda a jest jak jest .. nie chce dluzej czekac bo wystarczajaco dlugo sie naczekalam i chce efektow a nie stania w miejscu ..i temat slubu powrocil w pazdzierniku zamawiamy sale koniec kropka ..trzeba sie cieszyc z zycia bo nie wiadomo kiedy sie skonczy ..mimo choroby , kataru, goraczki ,bolu gardla , okropnej nie przechodzacej zgagi troche pozytywnej energii jest ;)

Kotus super, ze chcesz walczyc, po pierwsze poszukaj to na bb lasek z Twojej miescowosci lub okolic, niech poleca Ci dobrych lekarzy, popytaj wsrod znajomych, wazne by lekarz byl kompetentny, nawet jesli musialabys daleko dojezdzac to warto, bo wiesz dlaczego :-) trzymam mocno kciuki i wierze, ze sie uda, bo taka walke mozna wygrac a Ty zaslugujesz na szczescie, masz prawo byc mama i walcz o to, nie poddawaj sie!!! wiesz, ze bedziemy Cie wspierac :*

Brawo Ewelinka! Tak ma byc :) A lekarza poszukaj na portalu Znany Lekarz. Tam masz lekarzy wg miejscowosci itd. Opinie wystawiaja im pacjenci. Ja dzieki temu wpadlam na te moja z ktorej jestem mega zadowolona. Ja juz jestem w domku, akurat mam 10 dc, przytulanki sa wspaniale wiec moze cos wyjdzie :) Stwierdzilismy ze jeszcze ten 9 cykl zobaczymy i jak sie nie uda to na badania. Czyli za 2 tyg jak cos wiec spoko :) Buziaki dziewczynki :*

dziewczyny ! dawno mnie tu nie bylo,ale mam dobre wiesci;)) jestem w ciazy;)
ale zaczac chce od tego ze ;)1.09 mialam okres , 8.09 trafilam do szpitala z podejrzeniem kolki nerkowej,chceili zrobic rezonans z kontrastem ale pierwsze zrobili tak w razie W bete i okazalo sie ze jest0.100 ,zbadali mnie ginekologicznie i wyobrazcie sobie ze lejarz do mnie mowi tak :ma pani dominujacy pecherzyk owulacyjny o wielkosci 20mm czyli duzy i moge zaczac sie starac o Bobo na co mi wszystkie bole odeszly :D to jest nic ;)) lekarz i ja zgupial bo bylam 8 dni po okresie i mowi ze jak to mozliwe zeby owulka byla tak wczesnie... ;) no widzicie same jak hormony kobiece moga sie zmieniac ;) po powrocie do domu wiadomo przytulanki były takie konkretne ;) i co? 4 dni temu z gupoty poszlam po test ciazowy... nasiusialam i wyszly dwie kreski oczywiscie z niedowierzaniem pojechalam na bete i dIewczyny !!!jestem w ciazy a o to moje wyniki

reklama
jestem w ciazy! i wiecie co?!! z calego serca wierze ze sie Wam uda ja na kilka msc Was opuscilam zeby od tego odpoczac i udalo sie , trzeba miec wiare a najlepiej monitorowana owulacje ;)! wszyatko Wam sie ulozy zobaczcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry