Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no tak, bede musiala wieczorem wlac ten odmrazacz by tego uniknac i sie zobaczy rano, wycieraczki o dziwo chodzaLux, zamek Ci zamarzl? Ja dziś prawie wycieraczki polamalam, bo przymarzly a ja je wlaczylam![]()
ja mialam juz auto podczas skrobania odpalone i ladnie szyba odtajalaNo lepiej wlej, zeby rano nie bylo niespodziankia ja musze wyjsc jutro wczesniej rozgrzac auto, zeby szyba rozmarzla, bo psikanie spryskiwaczem niewiele dalo
mam pecha co do tego samochodu, jeszcze to nie moj... i czekam na zdjecie z fotoradaru. Moje pierwsze bedzie
![]()
sklep nie ma grzejnikow, bo wynajmujacy ma to gdzies a szef nam zapewnia piecyki, ale wez to rozgrzej po wekendzie jak to blaszakKasiu obys trafila na piękną polską zimęJa się boję, że będą święta bez śniegu a tego nie cierpię
![]()
Dzięki za kciuki, mnie się ciagle wydaje, ze to niemozliwe z tą ciążą. Mam wrazenie, ze miesiaczka mi sie zatrzymala, a to przeciez tez sie zdarza i moja kolezanka tak tez miała i brala Duphaston.
Lux, co Ty mowisz? Przeciez to wbrew normy :O Nie mozna pracowac w takich warunkach, musi byc 18 stopni i pracodawca powinien Wam to zapewnic.