reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
cześć Kochaniutkie jestem tu nowa i mam pytanie do Was mam nadzieje że z wiekszym niz Ja doswiadczeniem bedziecie mogly mi cos poradzic.A wiec tak .hmm jak to napisac . ostatnia miesiaczke miałam 17.01 trwala ona okolo 6 dni natomiast 26.01 kochalismy sie bez zabezpieczenia i skonczyło sie rewelacyjnie w hm srodku przepraszam za taka wypowiedz i ostatnia tez podobna sytuacja 01.02 nad ranem .Jak myślicie czy mogłam zajść w ciąze ? bo teraz głowkuje nigdy nie pilnowalam dni plodnych @ mam co 30 dni tylko listopad i grudzien mialam spozniona o 6 i o 13 dni tak mniej wiecej. Czy możecie Mi cos odpowiedziec?Bardzo bym Była wdzieczna i już z Góry Dziękuje

Zakocona tak. Faze lutealna mam 13-14 dni. Ten cykl zaczal mi sie 19stycznia do 22 mialam @ od 24 zaczely mi sie dni plodne 30stycznia mialam owulacje a kolejna @ przypada mi na 13lutego. Oczywiscie + - 1 w ta lub w ta ;)

Ewelina trochę Cię rozumiem, ja też czasem wolę się wstrzymać z testem oby jednej kreski nie zobaczyć. Obyś na kolejnym zobaczyła dwie krechy :) a my cierpliwie poczekamy na dobre wieści ;)

Hej wam ;-) ;-)
Ale psikusa robi mi ten organizm .. @ nadala brak i dzisiaj zauwazylam ze zmienil mi sie kolor wejscia mam fioletowo-czerwony tez tak macie? Gdy macie dostac okres ?? ;-)
Bo ja juz chyba wariuj ale testa nie zrobie :-D :-

No wlasnie nie mam testuu .. a wczoraj tak pochlonely mnie zakupyy i poprawianie sobie humoru ze wylecialo mi z glowy ;-) i dopiero jutro kupie jak oczywiscie @ nie przyjdzie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry