Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Co za pomylona wariatka .. jak mozna tak powiedziec ... i to kobiecie swojego brata no tragedia .. najgorszemu wrogowi bym tak nie powiedziala a co dopiero komus z rodziny..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ona sie nie stara, nie planuje ciazy, ja nie wiem co ja jej zrobialam, ze taka jestlux wspolczuje nie rozumiem jak tak mozna sie zachowywac ja rozumiem ze jedne maja problem zajsc itp ale zeby tak traktowac inna kobiete wrrr

Masakra naprawdę ja już chyba nie rozumiem ludzi.ale ona sie nie stara, nie planuje ciazy, ja nie wiem co ja jej zrobialam, ze taka jest![]()
wiesz o chodzi? ja bede miec bobaska a ona nie oooooo, bo przeciez bobaski sa takie slodkie i rozkoszne..to jej slowa..ale to ja bede wstawac w nocy, kolki zwalczac, nosic by nie plakalo, a wtedy ona powie i czego sie tak drze..taka ona jest dziwna
mi tez sie podobaLux fajny suwaczek
sylwia a ty spodziewasz sie synka czy coreczki ? nie wiem czy mnie pamietasz ,znamy sie z innego watku![]()

pamietam pamietamLux fajny suwaczek
sylwia a ty spodziewasz sie synka czy coreczki ? nie wiem czy mnie pamietasz ,znamy sie z innego watku![]()