sylwia_d
Mama Oliwki i Mariuszka
No wlasnie nie wiadomo jak to sie staloze co? jak to?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie nie wiadomo jak to sie staloze co? jak to?
ale jaja tejNo wlasnie nie wiadomo jak to sie stalo

jaja jaja u mnie z psycha pada bo juz sama nie wiem kiedy mam rodzic kiedy co zalatwiac tu niby na koniec czerwca mam czasu od diabla a tu nie wiem czy na poczatku czerwca nie urodze ;/ nie moge dojsc do siebie bo mam tylko wozek a tu zaraz majale jaja tej![]()
kurcze a moze ktorys okres nim nie byl i bylas juz wtedy w ciazy?jaja jaja u mnie z psycha pada bo juz sama nie wiem kiedy mam rodzic kiedy co zalatwiac tu niby na koniec czerwca mam czasu od diabla a tu nie wiem czy na poczatku czerwca nie urodze ;/ nie moge dojsc do siebie bo mam tylko wozek a tu zaraz maj
adamex jogger sportkurcze a moze ktorys okres nim nie byl i bylas juz wtedy w ciazy?
jaki wozek kupilas?
ajny ten wozek, podoba mi sie a lekarz jakie ma zdanie na ten temat?moze i tak bylo ja juz sama nie wiem ;/
adamex jogger sport
wg lekarza normalnie sie sugerowac tym 30 czerwca ale zebys widziala jego mineajny ten wozek, podoba mi sie a lekarz jakie ma zdanie na ten temat?

juz doszlas do siebie? mloda jest cudowna!!!! slodka ♥