sylwia_d
Mama Oliwki i Mariuszka
No wlasnie nie wiadomo jak to sie staloze co? jak to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie nie wiadomo jak to sie staloze co? jak to?
ale jaja tejNo wlasnie nie wiadomo jak to sie stalo

jaja jaja u mnie z psycha pada bo juz sama nie wiem kiedy mam rodzic kiedy co zalatwiac tu niby na koniec czerwca mam czasu od diabla a tu nie wiem czy na poczatku czerwca nie urodze ;/ nie moge dojsc do siebie bo mam tylko wozek a tu zaraz majale jaja tej![]()
kurcze a moze ktorys okres nim nie byl i bylas juz wtedy w ciazy?jaja jaja u mnie z psycha pada bo juz sama nie wiem kiedy mam rodzic kiedy co zalatwiac tu niby na koniec czerwca mam czasu od diabla a tu nie wiem czy na poczatku czerwca nie urodze ;/ nie moge dojsc do siebie bo mam tylko wozek a tu zaraz maj
adamex jogger sportkurcze a moze ktorys okres nim nie byl i bylas juz wtedy w ciazy?
jaki wozek kupilas?
ajny ten wozek, podoba mi sie a lekarz jakie ma zdanie na ten temat?moze i tak bylo ja juz sama nie wiem ;/
adamex jogger sport
wg lekarza normalnie sie sugerowac tym 30 czerwca ale zebys widziala jego mineajny ten wozek, podoba mi sie a lekarz jakie ma zdanie na ten temat?

juz doszlas do siebie? mloda jest cudowna!!!! slodka ♥