reklama

Staraczki Styczen 2015

Cześć Dziewczyny :)
Piękna pogoda a ja dalej przeziębiona. Ból gardła przeszedł, teraz męczę się z katarem i kaszlem. Ech.. a myślałam, że się uda przebyć ciążę bez takich rewelacji ;)

Ewelina będzie dobrze :) Goście zrozumieją i zleciało Ci do weseliska raz dwa ;) Wszystko macie już dopięte? Ja jeszcze 28 maja idę na wesele, tylko nie wiem na ile wtedy będę mogła sobie pozwolić, bo brzuch mi jakoś strasznie szybko rośnie z dnia na dzień i coraz trudniej wykonywać podstawowe czynności, a gdzie tu jeszcze szaleć na parkiecie.

Kasia to teraz z pogodą i u nas podobnie :) Dziś jak jechałam przed południem to 20 stopni pokazywało, trochę chłodny wiatr jeszcze wieje, ale to przecież ciągle wiosna :) I jak udała się rodzinna impreza? To było spotkanie w formie grilla czy bardziej uroczyście? ;) Ja też trzymam kciuki za udany efekt staranek && :*

Luxi ja miałam podobnie do Ciebie, bo najgorsze mdłości dopadały mnie wieczorem i nocą. Rano już było lepiej. Mi już chyba w 10 tyg. dały spokój, więc głowa do góry :* A jak samopoczucie w pracy?
ledwo daje rade w pracy, bo mdli mnie niemilosiernie...współczuje choroby, obys szybko wrocila do zdrowka!!!

reklama
Jak tam moje piękne ciezarowki? :) odpoczywacie? Mam nadzieje ze niedługo do Was dolacze :) a właśnie jakie witaminy bierzecie? Ja wybiore dotychczasowe i chce kupić sobie falvit mama. Czytajac skład jest trochę bogatszy od femibion natal, a cena mniejsza

Dziś jeszcze gorzej się czuję . Pokupowalam leki z serii *spam* a i tak pewnie guzik pomoga :(

Luxi kochana, dobrze, że mdłości w koncu kiedyś miną. Wytwalosci :*

Kruczyca trzymam kciuki za owocne staranka :) Ty teraz po weselu, to już po stresie ;) Ja brałam omega med optima ale przed staraniami tez jakis chyba odpowiednik tego jest. Teraz będę brała Symnatal Pro Baby żeby portfel trochę odciążyć ;)

Dziś jeszcze gorzej się czuję . Pokupowalam leki z serii *spam* a i tak pewnie guzik pomoga :(

Luxi kochana, dobrze, że mdłości w koncu kiedyś miną. Wytwalosci :*

Kruczyca trzymam kciuki za owocne staranka :) Ty teraz po weselu, to już po stresie ;) Ja brałam omega med optima ale przed staraniami tez jakis chyba odpowiednik tego jest. Teraz będę brała Symnatal Pro Baby żeby portfel trochę odciążyć ;)
Tez myslalam nad omega ale chyba zostawie je sobie na ciążę bo trochę kosztuja mimo wszystko szczególnie te z dha :)
Oby leki pomogly Adiika, a może to jakieś alergiczne?

Alergiczne myślę, że nie. Tydzień temu w niedzielę poszłam na poprawiny z lekko wilgotnymi jeszcze włosami i przewialo mnie porządnie, bo za ciepło nie było i wiatr zimny wiał. Na własne życzenie sobie zafundowalam.
W internetowych aptekach polecam kupować, bo tak to ceny przerażają.
Ginka na urlopie do 15 maja a mi cisnienie od wczoraj podskoczylo i mam wiecej niz 140/90. Jak mi nie będzie spadać to chyba na ip zawitam, bo w ciazy nie ma z tym żartów ech..

Heeej kobiety :)

Addika ja się nawet nie przejmuję tym co goście pomyślą, niech sobie myślą co chcą :D dla mnie synio jest najważniejszy i wole się nie forsować skoro wiem jak jest u nas , że muszę na nas uważać :)

ale tee wysokie temp dają w kość o losiee jestem taka słaba czasem przez to piękne słoneczko ..ale nie ma co narzekać nawet złapałam trochę kolorytu :) cieszy mnie to bardzo bo nie będę typowym bladziokiem po zimie na ślubie :) hy hy
i mogłabym jeść tylko arbuzy , lody i pić schłodzoną wodę albo shaki czekoladowe z biedronki mój nowy wynalazek noo cuuudo przepyszne ,a z racji tego że mały woła wszystko co czekoladowe to lepiej nie mogłam trafić :D
a kiedyś jadłam , piłam wszystko co truskawkowe he he ciąża zmienia wszystko ;)

czas biegnie nie ubłagalnie szybko ..wskoczył 29 tc ..inne mamusie narzekają że ten czas brzuszkowy im się tak ciągnie ..mi niestety leci zdecydowanie za szybko ;( ..kocham te kopniaki , rozpychanie i kosmiczny kształt brzucha gdy nagle wypnie jakąś część swojego małego ciałka .. z jednej strony chciałabym już go tulić , całować , patrzeć całymi dniami a z drugiej strony lubię bardzo ten brzuszkowy czas <3

w sobotę mamy butelki ..prawie jak drugie wesele hehe oby pogoda dopisała a reszta to pikuś :)
tak niewiele zostało , jestem tak bardzo szczęśliwa i jak coraz częściej o tym pomyślę chyba nawet mam trochę stresa ..prawie wszystko już załatwione ..suknia ma ostatnie dopinki i nadejdzie nasz dzień <3

miłego wam !

Ewelinko rzeczywiscie leci Ci szybko ta ciaza1
oj bedzie Ci brakowa tych kopniaczkow, zycze by dzien slubu bbyl najpiekniejszy!
Adiika jak sie czujesz?
Casiah jak tam?

Masz rację Ewelina :) I ja też lubię ten stan, tylko teraz mi już ciężko wyturlać się z łóżka, bo po bokach mam ściany i muszę się przeczłapać przez całą długość :/ Smaki mam też inne, nie zjem np. rosołu i pieczonego kurczaka.. blee ;) Zdecydowanie za szybko mija ten czas.
Nie stresuj się :) To będzie piękny dzień, zobaczysz :))

Ewelina ta adrenalinka przed jest super :) będzie to najpiękniejszy dzień :) oczywiście zaraz ustąpi narodzinom synia :) nie mogę uwierzyć że to tak szybko minęło :) szaleństwo :) ciekawe kiedy ja spróbuję tego szalenstwa :) przygoda życia to macierzyństwo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry