Luxuorius
Moderatorka
a pewnie, jeszcze troszke i mloda sie urodzi, ale to zlecialoOd razu lzej na sercu i psychicznie lepiej sie czuje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a pewnie, jeszcze troszke i mloda sie urodzi, ale to zlecialoOd razu lzej na sercu i psychicznie lepiej sie czuje![]()
Narazie czekamy bo do terminu jak widzisz a moze znowu przenosze hehe zobaczymy co bedzie dalej. Bo wszystko pozamykane i wysoko ale juz tak bliskoooa pewnie, jeszcze troszke i mloda sie urodzi, ale to zlecialo![]()
juz masz blizej niz dalej a ja az do grudnia heheNarazie czekamy bo do terminu jak widzisz a moze znowu przenosze hehe zobaczymy co bedzie dalej. Bo wszystko pozamykane i wysoko ale juz tak bliskooo![]()
No do grudnia jeszcze troszke ale zobaczysz jak szybko miniejuz masz blizej niz dalej a ja az do grudnia hehe
no za dwa dni wejde w 12 tydzienNo do grudnia jeszcze troszke ale zobaczysz jak szybko minie![]()
No widzisz a dopiero testa robilasno za dwa dni wejde w 12 tydzien![]()
no leci tak szybko, zaczynam powoli myslec zeby latem zaczac juz cos kupowacNo widzisz a dopiero testa robilas![]()
Najlepiej juz cos miec niz na ostatnia chwile kupowac .no leci tak szybko, zaczynam powoli myslec zeby latem zaczac juz cos kupowac
wozek i lozeczko chce kupic we wrzesniu lub koniec sierpnia, wanne, bujak, fotelik maxi-cosi, hustwake i przewijak da mi bratowa i jesli bede miec corcie to da mi kilkanascie ogromnych workow ubranNajlepiej juz cos miec niz na ostatnia chwile kupowac .
No to super ze jakas pomoc od rodziny jestwozek i lozeczko chce kupic we wrzesniu lub koniec sierpnia, wanne, bujak, fotelik maxi-cosi, hustwake i przewijak da mi bratowa i jesli bede miec corcie to da mi kilkanascie ogromnych workow ubran