Luxuorius
Moderatorka
wiesz ja jej o nic nie prosilam, sama zaproponowałaNo to super ze jakas pomoc od rodziny jestja sama musialam wszystko kupic .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz ja jej o nic nie prosilam, sama zaproponowałaNo to super ze jakas pomoc od rodziny jestja sama musialam wszystko kupic .
To super naprawde zazdroszczewiesz ja jej o nic nie prosilam, sama zaproponowała![]()
bratowa akurat mam fajna,w przeciwieństwie do szwagierkiTo super naprawde zazdroszcze![]()
Najwazniejsze bo tamta juz kojarze z postow to naprawde wspolczuje ;/bratowa akurat mam fajna,w przeciwieństwie do szwagierki
nadal z nami nie gada, ale co ja mam zrobic by zaczela? chyba nic nie da sier zrobicNajwazniejsze bo tamta juz kojarze z postow to naprawde wspolczuje ;/
Jak nie gada to nic na sile poprostu oni nie chca tego ja mam kuzynke gdzie mnie objechala od jakich tylko pijaczke chciala sie godzic i i jej to wyrzygalismy a ona zaczela sie rzucac itp nawet mnie po nogach skopala chora psychicznie alkoholiczka ktora ma 3 dziecinadal z nami nie gada, ale co ja mam zrobic by zaczela? chyba nic nie da sier zrobic
czysta piekna prawda tez bym tak zrobila nie wolno tak robic innym ludziom wrrr............o jaa, ale kobieta, ale alkohol to z ludzmi robi, znam takich ludzi, sa bardzo agresywni, mnie boli to, ze ona teraz nie przyjezdza do nas, nie gada z nami, a jak urodze to zacznie przyjezdzac a ja jej wtedy drzwi pokaze...i powiem co o niej mysle, chocby polowa Tomka rodziny miala mie zlinczowac za to, juz wojna byla, ze na chrzestna jej nie chcemy i ze wybralismy inna osobe, bo jak to siostry nie brac? a ja sie pytam, siostry, ktora z nami nie gada? ktora nas olewa i jak ma byc chrzestna dziecka ktore ma gdzies i nie moze na mnie i na moj brzuch patrzec?
ona o wszystko jest zazdrosna, nawet o firanki czy meble, ciaza to juz bylo dla niej za wieleczysta piekna prawda tez bym tak zrobila nie wolno tak robic innym ludziom wrrr............