waiting4beans
Fanka BB :)
Witam z krainy sniegu i kawy :-) oj ciezki dzien dzis bedzie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wziełam globulkę clotrimozolum bo mi jakaś została i dzisiaj poprawię drugą no i smaruje maścią-mam nadziej, że się nie rozwinie dalej i zduszę w zarodku a do owulki to w ogóle niech sperdziela to coś!
Dobrze, że mam prawdopodobnie późną owulację to może uratuję ten cykl (testy póki co milczą),a to wszystko chyba przez mojego niecierpliwego! ostatniego dnia plamienia jak sucho było pewnie mnie poobcierał yhhh jak nie urok to sranie w banie

Nie wiem kiedy ja nadrobię to wasze pisanie, oooo wiem może jutro w pracy

m-s koniecznie zostań z nami i mam nadzieje, że już niedługo zaczniesz się dzielić kolejnymi starankowymi wieściami.
Kogasica dajesz dajeszniech ktoś przerwie złą passę!
A mnie jakoś dziwnie piecze od czasu do czasu tam gdzie nie trzebawziełam globulkę clotrimozolum bo mi jakaś została i dzisiaj poprawię drugą no i smaruje maścią-mam nadziej, że się nie rozwinie dalej i zduszę w zarodku a do owulki to w ogóle niech sperdziela to coś!
Dobrze, że mam prawdopodobnie późną owulację to może uratuję ten cykl (testy póki co milczą),a to wszystko chyba przez mojego niecierpliwego! ostatniego dnia plamienia jak sucho było pewnie mnie poobcierał yhhh jak nie urok to sranie w banie