Kogasica28
Fanka BB :)
Szyszunia!!!Gratulacje kochana!!!!W koncu cos tu ruszylo 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

coraz więcej znowu tych zafasolkowanych i takie było założenie,że na wiosnę ruszy
waiting- spokojnie kochana, ja też już jestem, w tym miesiącu nici z dwóch kresek więc zostaję z tobą, a poza tym dziewczyny nas nie zostawią - na pewno
trzymaj się ciepło;-)
piekne krechy GRATULUJE
to juz trzy styczniowki na grudniowkach 2013:-)

Współczuję tym co gdzieś dalej musieli wyruszyć, bo przy takich warunkach na drodze to nie było jazdy..
. Już posprzątałam, mąż zasnął "upojony" przed tv, Kubi z wrażenia też już śpi a ja mam chwilę dla siebie , bo jutro - tak podejrzewam będzie ciężki dzień przede mną - wczoraj mały miał na wieczór gorączkę 38,2 dzisiaj w dzień było OK a na wieczór 37,4 i jak go przebierałam w piżamkę to zauważyłam kilka drobniutkich czerwonych krostek (dwie na brzuszku i trzy na pleckach) i chorobcia myślę że to ospa bo w przedszkolu z miesiąc temu była epidemia. Napiszę jutro czy moje przypuszczenia się sprawdziły. Jak to ospa to trzeba się będzie ze starankami wstrzymać i oby mężulo się nie zaraził bo on ospy nie miał :/