Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do ParyżaSzyszunia jeszcze mam 14 testoof więc dam rade, choć myślę żeby teraz tak koło 15 dc zacząć i codziennie. Nie wiem czy dobrze na tym wyjde no ale działać trzeba. A jaki Ty miałaś plan na TEN cykl?
i masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.Plan był taki ze luty to koniec starań (pierwszy i ost. mc),bo ślub itp, a tu taka niespodzianka, dodam ze tylko jeden konkretny sex wieczorem był w 18dc, bez spięcia, bez testów owu, bez zastanawiania się czy śluz taki czy siaki, czy jest szyjka taka czy owaka, pełen luz w noc do Paryżai masz, bobuch tak chciał i matka pójdzie jako ciężarna.
Aaa odesłałam tamta suknie ślubna, nowa bede musiała raczej szyc!takie zmiany w naszym zyciu, ze nie ogarniam czasem;-)

:-)
).
i kiedy mam niby zacząć działać?
jak nie zaskocze to przynajmniej będę miała doopke, ramionka, brzuszek i nóżki cacy na lato i nie będę płakać przy kolejnej ewentualnej @